Ελλάδα

Ρόδος: Ο νεκρός «αναστήθηκε» – Παρουσιάστηκε ζωντανός μετά την κηδεία του

Άστεγος άνδρας 73 ετών, θεωρήθηκε νεκρός, τον κήδεψαν, τα παιδιά του αποποιήθηκαν τα χρέη που κληρονόμησαν και τώρα ανακάλυψαν ότι είναι ζωντανός. Η απίστευτη αυτή ιστορία, σύμφωνα με το Open Tv, διαδραματίστηκε στη Ρόδο η οποία παραμένει ανάστατη από όλο αυτό που συνέβη.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 24 Απριλίου εντοπίστηκε νεκρός σε αποθήκη στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη ένας άνδρας. Δεδομένης της διεύθυνσης, αλλά και του σημείου που βρέθηκε το άψυχο σώμα του άγνωστου άνδρα, οι αρμόδιες Aρχές υπέθεσαν ότι πρόκειται για συγκεκριμένο άτομο που διέμενε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μεταφερθεί και άλλες φορές στο νοσοκομείο, με σοβαρά προβλήματα υγείας. Επίσης, δεν βρέθηκε πάνω του κανένα χαρτί που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, όπως μεταδόθηκε στο Open, και κλήθηκε αμέσως η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου και εκεί φαίνεται ότι συγγενικά του πρόσωπα, που τον είχαν ξεχασμένο, βεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη αυτή, μαζί με κάποιον άλλον.
Ενημερώθηκαν όλοι οι συγγενείς και ακολούθησε κηδεία, την επόμενη μέρα, σε κλίμα οδύνης.

Ο… νεκρός ήταν ολοζώντανος
Το βράδυ της Τρίτης όμως, τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο… υποτιθέμενος νεκρός, ήταν ζωντανός και φιλοξενούταν στο ίδρυμα των Κολυμπίων! Χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνέλθουν και στη συνέχεια τους γνωστοποιήθηκε αρμοδίως ότι διέμενε στο Ιδρυμα Χρονίων Παθήσεων, έπειτα μάλιστα από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών της περιοχής. Τα παιδιά του είχαν προλάβει να κάνουν αποποίηση κληρονομιάς, επειδή ο «αποθανών» είχε πολλά χρέη.

Στα επίσημα έγγραφα της Αστυνομίας πάντως, ο 73χρονος έχει καταχωρηθεί ως νεκρός! Κι αυτό που απομένει τώρα είναι να διαπιστωθεί ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο σημείο της αποθήκης και το οποίο ετάφη στις 25 του περασμένου μήνα στο νεκροταφείο Ρόδου.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία της Ρόδου ενώ βέβαιο θεωρείται ότι η Ασφάλεια Ρόδου θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν αποκλείεται, επίσης, να διαταχθεί και η εκταφή του πτώματος, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάτι ύποπτο.

Μαρτυρίες γειτόνων που επικαλείται και η Ροδιακή αναφέρουν ότι κάποιες φορές στο σπίτι του 73χρονου σύχναζε και ένας φίλος του, όπως αναφέρθηκε και στο ρεπορτάζ του Open. Εξαφάνιση ατόμου πάντως, δεν είχε δηλωθεί έως και χθες το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια απίστευτη περίπτωση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το