Τοπικά

Ρήμαξαν το Δημοτικό Αμαξοστάσιο Τυρνάβου

Στο στόχαστρο κλεφτών μπήκε για άλλη μια φορά το Δημοτικό Αμαξοστάσιο Τυρνάβου σύμφωνα με καταγγελία που έκαναν στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου, χθες το μεσημέρι, η διευθύντρια Περιβάλλοντος του Δήμου κ. Δώρα Γιουβρή και ο προϊστάμενος του Αμαξοστασίου κ. Γιάννης Γκούλιος, οι οποίοι σήμερα το πρωί θα καταθέσουν και μήνυση.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες αυτή τη φορά εισήλθαν στην αποθήκη, όπου φυλάσσονται τα μηχανήματα, από την οροφή και απέσπασαν 11 χορτοκοπτικά (τύπου μισινέζας) και 2 αλυσοπρίονα. Οι δράστες οι οποίοι φαίνεται πως είναι δύο έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και τα στοιχεία θα αξιολογηθούν από την αστυνομία.
Η κλοπή σε μηχανικό εξοπλισμό είναι η δεύτερη και έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη. Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.
Το Δημοτικό Αμαξοστάσιο Τυρνάβου βρίσκεται στη νοτιοανατολική πλευρά του Τυρνάβου, στην άκρη της πόλης και όπως είναι φυσικό εύκολα μπορεί να γίνει στόχος κλεφτών, παρά τα μέτρα φύλαξης που υπάρχουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Πηγή: Ελευθερία

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το