Αθλητισμός

Ρήγας Στύλας: Βολεύει τις ομάδες η αναδιάρθρωση

Την άποψη ότι μια αναδιάρθρωση θα εξυπηρετούσε όλες τις ομάδες υποστήριξε ο Ρήγας Στύλας. Επίσης ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη μίλησε για το θέμα της παραμονής του Στάικου Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία, αλλά και για την πορεία του βολιώτικου συγκροτήματος στο φετινό πρωτάθλημα.

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα Football League News έκανε ο Ρήγας Στύλας. Εκεί τάχθηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και της πρότασης του Αλέξη Κούγια υποστηρίζοντας ότι βολεύει όλες τις ομάδες, ενώ αναφέρθηκε και γενικότερα στη φετινή πορεία της βολιώτικης ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη μίλησε για τα εξής θέματα:
Για την κατάσταση αυτή τη στιγμή στη Νίκη: «Αυτό που θέλω να πω αρχικά είναι να έχουν όλοι οι άνθρωποι την υγεία τους. Πρώτα η υγεία και μετά το ποδόσφαιρο. Στη Νίκη Βόλου δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα, ο καθένας με τον τρόπο του.
Οι παίκτες τη γυμναστική τους, εμείς δουλεύουμε το υλικό και ψάχνουμε παίκτες για τη νέα σεζόν, αν και θα κρατήσουμε τον κορμό. Ο προπονητής είναι αυτός που θα δώσει το report».
Για το αν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Στάικος Βεργέτης: «Είναι θετικός να μείνει, ναι. Θα συζητηθούν βέβαια κάποια πράγματα στη συνέχεια. Και δική μας επιθυμία είναι η παραμονή του».

Για το ότι η Νίκη απέχει τρεις βαθμούς από τη 2η θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ 2: «Για τη Νίκη Βόλου είναι θαύμα και μόνο και που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ξεκινήσαμε τελευταίοι προετοιμασία, κάναμε μόνο 12 μέρες προπονήσεων και βρισκόμαστε εδώ που είμαστε».
Για το αν όλοι παίκτες της Νίκης βρίσκονται στον Βόλο: «Οι ξένοι είναι εδώ, οι Έλληνες στις πόλεις τους. Είμαι σε καθημερινή με τους ξένους για ό,τι χρειάζονται».
Για το πώς βλέπει το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος: «Η αίσθησή μου είναι πως για να ξεκινήσουμε εκ νέου, θα χρειαστούμε τουλάχιστον 15 μέρες προπονήσεων. Δεν βλέπω όμως να προλαβαίνουμε βάσει χρονοδιαγράμματος».
Για το θέμα της αναδιάρθρωσης: «Συμφωνώ με την πρόταση του Αλέξη Κούγια. Νομίζω ότι βολεύει όλες τις ομάδες. Το πρώτο αυτή τη στιγμή είναι να μην υπάρχουν θάνατοι λόγω κορωνοϊού και το ποδόσφαιρο θα έρθει στα ίσια του. Εύχομαι να παρθούν οι σωστές αποφάσεις, να επιστρέψει η κανονικότητα και να υπάρχει δικαιοσύνη».
Για την ύπαρξη της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ: «Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο. Η Φούτμπολ Λιγκ έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περισσότερο κόσμο. Να δούμε ποια θα είναι η κατάσταση τη νέα σεζόν».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το