Ελλάδα

Ριφιφί στο Ψυχικό: «Σενάρια» για σήριαλ στην ΕΡΤ είπε ότι είχε στη θυρίδα ο 58χρονος

O 58χρονος κατηγορούμενος για το ριφιφί στην τράπεζα του Ψυχικού, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος την Παρασκευή, φέρεται να υποστήριξε ότι διατηρούσε και ο ίδιος θυρίδα, στην οποία «φυλούσε» τα έργα που έγραφε για ένα σήριαλ στην ΕΡΤ.

«Γράφω ένα σήριαλ για την ΕΡΤ και μου είχε ζητηθεί από τον Ιούλιο του 2020 να τους γράψω 40- 45 επεισόδια. Τα κείμενα που γράφω, τα αποθηκεύω στην θυρίδα (…). Κατά τη διάρκεια συγγραφής των κειμένων, έπρεπε να μεταβαίνω στην τράπεζα για να ελέγχω τα κείμενα που είχα ήδη γράψει, να αποθηκεύω κείμενα και ούτω καθεξής» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε είχα πάει στην θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κορονοϊού. Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω κι άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από την θυρίδα και ένα ρολόι».

Ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε για τους ιδιοκτήτες των θυρίδων αλλά και εάν γνωρίζει ως πελάτισσα της συζύγου του μια από τις κατόχους της θυρίδας: «Ως όνομα δε μου λέει τίποτα, αλλά αν την δω μπορεί και να την θυμηθώ επίσης δε μου θυμίζουν τίποτα τα ονόματα των λοιπών ιδιοκτητών των θυρίδων».
Η σύζυγος του προφυλακισμένου, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας την ίδια ημέρα, υποστήριξε ότι ούτε η ίδια γνωρίζει τα 3 θύματα, ενώ για την τέταρτη φέρεται να είπε ότι ήταν πελάτισσα της πριν από 3-4 χρόνια στο κομμωτήριο, αλλά ο σύζυγος της δεν είχε κάποια επαφή μαζί της.

Στο στόχαστρο και άλλα πρόσωπα
Οι αρχές πιστεύουν ότι ο 58χρονος δεν έδρασε μόνος του και πως τον συνέδραμαν στην κλοπή των θυρίδων και άλλα πρόσωπα. Μάλιστα, φέρεται να ρωτήθηκε για συγκεκριμένο αλλοδαπό, τον οποίο μετέφερε με το όχημα του καθημερινά στο κομμωτήριο της συζύγου, ο οποίος, όπως είπε, εργάζεται εκεί όσο και για πρόσωπο που εμφανίζεται να έχει επενδύσει στην επιχείρηση της συζύγου του. Το ενδιαφέρον της έρευνας έχει στραφεί και σε μια γυναίκα με την οποία όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος έχει επαγγελματική σχέση και μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο την ώρα της σύλληψης του. Μάλιστα, για το πρόσωπο αυτό, η σύζυγός του ανέφερε ότι επρόκειτο για ενδυματολόγο, με την οποία συνεργάζεται σε παραστάσεις του.

Ανθρωπος της οικογένειας
Η γνωστή αισθητικός στην κατάθεση της χαρακτήρισε τον 58χρονο σύζυγό της «άνθρωπο της οικογένειας», «νευρικό», υπογραμμίζοντας όμως ότι «είναι άνθρωπος της οικογένειας, και όπως είπε δεν μπορεί να διανοηθεί θα έκανε ποτέ κάτι που θα έθετε σε κίνδυνο την οικογένειά του». Ακόμη, φέρεται να γνώριζε την ύπαρξη θυρίδας του συζύγου και του γιου της στο συγκεκριμένο υποκατάστημα τράπεζας, αλλά και την ύπαρξη μιας ακόμα στην οποία πήγαιναν τα κοσμήματα της.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το