Τοπικά

Ρευματοκλοπή καθυστέρησε έργο ακαθάρτων στο Αλιβέρι  

patenta

Σε ένα μήνα θα παραδοθεί  το έργο κατασκευής δικτύου ακαθάρτων στο συνοικισμό Ρομά στο Αλιβέρι. Το έργο έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από τον Σεπτέμβριο.

Το έργο έχει ολοκληρωθεί ως προς το φυσικό του αντικείμενο με εξαίρεση την θέση σε λειτουργία του αντλιοστασίου λυμάτων και την τελική σύνδεση του υφιστάμενου δικτύου με το νέο, τα οποία απαιτούν την ηλεκτροδότηση του αντλιοστασίου.

Για την ηλεκτροδότηση, απαιτείται η εκτέλεση τεχνικού έργου επέκτασης του δικτύου από την ΔΕΔΔΗΕ. Η ΔΕΥΑΜΒ στις 15-10-2014 κατέθεσε αίτηση ηλεκτροδότησης προς τη ΔΕΔΔΗΕ, η οποία συνέταξε μελέτη ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου.

Η ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε στην πληρωμή του προβλεπόμενου ποσού και στις  7-11-2014 υπεγράφη το συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Επιχείρησης. Λόγω διαπίστωσης φαινομένων ρευματοκλοπής στην ευρύτερη περιοχή, η ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποσύνδεση της ηλεκτροδότησης του αρχικά επιλεγμένου μετασχηματιστή και  στις  18-11-2014 προχώρησε σε σύνταξης νέας μελέτης ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου από απομακρυσμένο μετασχηματιστή.

Από τον ανάδοχο ζητήθηκε η παράταση της προθεσμίας περαίωσης του έργου για ένα μήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η ηλεκτροδότηση του αντλιοστασίου και η σύνδεση του υφιστάμενου δικτύου αποχέτευσης με το νέο,

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το