Ελλάδα

Revenge porn στην Πάτρα – Συγκλονιστική εξομολόγηση θύματος: «Είχα πέσει σε κατάθλιψη, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

Δύο άντρες, κάτοικοι Αθηνών, έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία ως υπεύθυνοι για την υπόθεση μαζικού «revenge porn» στην Πάτρα, που αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες γυναικών, που είδαν υλικό από προσωπικές τους στιγμές να διανέμεται από κινητό σε κινητό.

«Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

«Ούτε πιστεύω πως εμείς θα δικαιωθούμε. Είχα πέσει σε κατάθλιψη, είχα κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά με σταμάτησε η μητέρα μου» εξομολογήθηκε ένα από τα 141 θύματα, μιλώντας στον Ant1.

«Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο είχα σχέση. Κάποια στιγμή μου είχε ζητήσει να βιντεοσκοπήσουμε τις ερωτικές μας πράξεις. Εμένα δεν είχε πάει το μυαλό μου βέβαια σε κάτι πονηρό, γιατί εντάξει ήμουν και πολύ ερωτευμένη τότε και τυφλωμένη. Όταν του είπα να τα σβήσουμε, δεν τα έσβησε ποτέ και μετά από κάποιους μήνες που του ζήτησα να χωρίσουμε, αυτός μετά από ένα μήνα δημοσίευσε τα βίντεο παντού, τα έστειλε από κινητό σε κινητό, μάλλον από γνωστό σε γνωστό, μετά ο γνωστός το έστειλε σε άλλον γνωστό και πήγαιναν από χέρι σε χέρι, μέχρι που το δημοσίευσαν μέχρι και σε σάιτ» πρόσθεσε.

Έστειλαν τα βίντεο και στον εργοδότη της

«Όταν η εργαζόμενη μου πέρυσι ήρθε για την πρώτη της συνέντευξη, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα, μετά από 10 ημέρες μου ήρθαν στο κινητό μου, στο viber, από γυναίκα εδώ στην Πάτρα, τα προσωπικά βίντεο της κοπέλας. Μου περιέγραψε ότι αυτή που σκέφτεσαι να προσλάβεις στο ιατρείο σου, έχει κάνει αυτά τα βίντεο. Τα είδα, κατάλαβα ότι είναι προσωπικές στιγμές. Διεγράφησαν. Νομίζω πέρυσι τον Οκτώβριο, Νοέμβριο. Δεν είπα στην εργαζόμενη μου ότι το γνώριζα και αναγκάστηκε μόνη της να μου το εξομολογηθεί. Δεν ήθελα ποτέ να την φέρω σε δύσκολη θέση. Ούτε με επηρέασε στο αν θα την προσλάβω. Απλά είναι απαράδεκτο, το να χρησιμοποιείς τις προσωπικές σου στιγμές για να εκθέσεις έναν άνθρωπο» τόνισε ο εργοδότης της κοπέλας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το