Τοπικά

Reunion αποφοίτων Γυμνασίων του 1990 την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

Την Τρίτη, 24, Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, θα πραγματοποιηθεί το τρίτο reunion αποφοίτων Γυμνασίων του 1990, δηλαδή όσοι γεννήθηκαν το 1975. Πρόκειται για το νέο χριστουγεννιάτικο ραντεβού που δίνουν απόφοιτοι εκείνης της χρονιάς που θα θυμηθούν ξανά όμορφες στιγμές από μια ανέμελη εποχή με έντονο μουσικό χρώμα.
Το reunion θα διεξαχθεί στο Ergon στο συγκρότημα τσαλαπάτα και η προσέλευση θα ξεκινήσει από τις 10 το βράδυ και μετά. Όλα είναι έτοιμα για το πάρτι που όπως τα προηγούμενα δύο, θα αφήσει εποχή.

Ο κ. Μίμης Χριστόπουλος, εκ των διοργανωτών του reunion, μίλησε χθες στη διαδικτυακή εκπομπή «Θεσσαλία Παντού» της εφημερίδας «Θεσσαλία» μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση www.e-thessalia.gr τονίζοντας πως «το reunion των αποφοίτων Γυμνασίου του 1990 έχει εξελιχθεί πλέον σε ένα θεσμό. Πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά προπαραμονή Χριστουγέννων με την προσέλευση 1.000 ατόμων και συνεχίστηκε το καλοκαίρι στο Μπούρτζι στα Πευκάκια, όπου έδωσαν το παρών 1.500 άτομα. Τώρα κάνουμε το τρίτο reunion και αν λάβουμε υπόψη το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την «ομάδα αποφοίτων 1990» που έχουμε δημιουργήσει, τότε μπορούμε να εκτιμήσουμε πως και φέτος θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση. Μάλιστα μπορούν να έρθουν, όχι μόνο, όσοι αποφοίτησαν το 1990, αλλά και απόφοιτοι άλλων χρόνων».
Μάλιστα εξήγησε και γιατί φέτος γίνεται το πάρτι παραμονή Χριστουγέννων τονίζοντας πως «την επομένη δεν είναι εργάσιμη και έτσι ο κόσμος θα μπορεί να διασκεδάσει μέχρι όποια ώρα θέλει».

Μουσική της εποχής εκείνης θα παίζει στο reunion από τέσσερις μουσικούς που είναι πολύ γνωστοί στην πόλη.
Το reunion έχει επίσης κοινωνικό σκοπό. Η είσοδος έχει πέντε ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα βραχιολάκια, ώστε να μην περιμένουν στην ουρά. «Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο «Make a wish». Την πρώτη φορά ενισχύσαμε οικονομικά και με το ίδιο ποσό τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης και τη δεύτερη φορά βοηθήσαμε τον «Ιππόκαμπο». Κάθε φορά η δράση μας έχει κοινωνικό σκοπό» υπογράμμισε ο κ. Χριστόπουλος.
Αναφερόμενος δε στα συναισθήματα των αποφοίτων και τις εντυπώσεις που υπάρχουν από τα δύο πρώτα reunion είπε πως «ο κόσμος χάρηκε πολύ που βρέθηκε στα reunion. Διασκέδασε, είδε παλιούς συμμαθητές, θυμήθηκε όμορφες καταστάσεις. Γι’ αυτό και περιμένει με αδημονία το τρίτο reunion για να βρεθεί ξανά σε ένα πολύ φιλικό και ζεστό περιβάλλον».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το