Τοπικά

Rapid tests στη Σκεπαστή της Νεάπολης: 47 θετικά κρούσματα από τα 478 δείγματα

Σύμφωνα με το δελτίο ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων covid-19 σχετικά με τη μαζική δειγματοληψία με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rarid tests) που διενεργήθηκε σήμερα, 24 Νοεμβρίου, στη Λάρισα και δη στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης μέσω της δράσης “DRIVE THROUGH TESTING”:
Σε συνολικό αριθμό 478 δειγμάτων καταγράφηκαν 47 θετικά κρούσματα Covid-19. Ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι τα 48 έτη και πρόκειται για 26 άντρες και 21 γυναίκες. Από τα 47 θετικά κρούσματα, 25 προέρχονται από ενδοοικογενειακή μετάδοση, ενώ 2 είναι ήδη γνωστά κρούσματα που προσήλθαν στην δειγματοληψία για επανελέγχο. Όλα τα κρούσματα έχουν ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία για επανέλεγχο τους με τη μέθοδο PCR.

Ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι τα 48 έτη και πρόκειται για 26 άντρες και 21 γυναίκες. Από τα 47 θετικά κρούσματα, 25 προέρχονται από ενδοοικογενειακή
Μετάδοση, ενώ 2 είναι ήδη γνωστά κρούσματα που προσήλθαν στην δειγματοληψία για επανελέγχο. Όλα τα κρούσματα έχουν ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία για επανέλεγχο τους με τη μέθοδο PCR.

Πηγή: onlarissa.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το