Τοπικά

Ραγδαίες εξελίξεις και κοινωνικές αναταραχές το Φθινόπωρο προέβλεψε ο Π. Λαφαζάνης

thumbnail_IMG_20160721_194347

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι ο Νομός έχει πληγεί απλό την αποβιομηχάνιση και η ΒΙΠΕ έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο. Τόνισε επίσης ότι με το ποσοστό της ανεργίας που κατέχει ο Βόλος, στην ουσία δεν υπάρχει κοινωνία.

Επανέλαβε την πάγια θέση του για εθνικό νόμισμα και παύση αποπληρωμής του χρέους.

Δήλωσε πως στην Τουρκία επιβλήθηκε από τον Ερντογάν δικτατορία και τόνισε πως οι Τούρκοι αξιωματικοί που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπιστούν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες δικαίου, πράγμα που ωστόσο δεν ελπίζει να συμβεί από μια υποδουλωμένη χώρα όπως η Ελλάδα και μια Κυβέρνηση όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξέφρασε επίσης φόβους για κλίμα έντασης που ενδεχομένως δημιουργήσει ο Ερντογάν στην ευρύτερη περιοχή.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το Φθινόπωρο με τα εργασιακά θα υπάρξουν στη χώρα ραγδαίες εξελίξεις και κοινωνικές εξεγέρσεις που μπροστά τους όσα συνέβησαν στη Γαλλία δεν θα είναι τίποτα.

Τόνισε  ότι η Κυβέρνηση δεν έχει την αποδοχή του λαού και ζήτησε να υπάρξει ένα ευρύ μέτωπο των αντιμνημονιακών δυνάμεων ασκώντας εμμέσως αλλά σαφώς κριτική στα στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που τραβά μοναχική πορεία.

Δήλωσε ότι καλεί σε συζήτηση και το ΚΚΕ το οποίο ωστόσο κατήγγειλε ότι ακολουθεί αντι-ενωτική πολιτική και εξυπηρετεί το σύστημα, ενώ είπε πως η Κυβέρνηση σήμερα επιβιώνει γιατί μέσα στη Βουλή δεν υπάρχει αντιπολίτευση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το