Τοπικά

Ραδιοφωνική εκπομπή της «Πρότασης Ζωής» για τις συνέπειες του εγκλεισμού στην ψυχολογία των ανθρώπων

Στο πλαίσιο των εκπομπών του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10.00π.μ, θα είναι προσκεκλημένος ο κ. Ηλίας Γκότσης, Κοινωνιολόγος-Καταξιωτικός Συστημικός Ψυχοθεραπευτής και Συγγραφέας, προκειμένου να εξηγήσει πώς η πανδημία και ο εγκλεισμός επηρεάζουν την ψυχολογία των πολιτών. Επίσης, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα και πώς οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις επηρεάζουν την ψυχική ισορροπία των ανθρώπων.

Η πανδημία και η απειλή ευρείας εξάπλωσης του κορωνοϊού, έχει επιβάλει την καραντίνα, την κοινωνική αποστασιοποίηση, την αυτοαπομόνωση ως μέτρο επιδημιολογικής επιτήρησης για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της απειλής.

Στη συζήτηση θα παρευρεθεί ο Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής», Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Ζερβός.
Την συζήτηση θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και θα συντονίσει ο ραδιοφωνικός παραγωγός, κ. Νικόλαος Βαραλής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το