Ελλάδα

Ραχήλ Μακρή: Είναι ύποπτοι οι ΑΝΕΛ, κάτι δεν πάει καλά

makri

Για τη διαγραφή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την πιθανή μετακίνησή της σε άλλο κόμμα-αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ- μίλησε σήμερα η Ραχήλ Μακρή.
«Το αποδέχθηκαν και το παραδέχθηκαν χθες γιατί με διέγραψαν και δεν έχουν αιτιολογία για τη διαγραφή μου, άρα είναι ύποπτοι. Όλες οι δηλώσεις τους δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά είπε η κ. Μακρή, μιλώντας σήμερα στο Πρωινό Αnt1 και διευκρίνισε ότι όταν έλεγε «καλό ταξίδι στο μεγάλο μαντρί» δεν εννοούσε τον ψηφοφόρο, αλλά τις πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες μεταστρέφονται και στρέφονται προς την ΝΔ.
Για τη διαγραφή της, επανάλαβε ότι αυτή είναι μία ερώτηση που «θα πρέπει να τεθεί στους συναδέλφους της (σ.σ. στους Ανεξάρτητους Έλληνες) και όχι στην ίδια», κατηγορώντας τους ότι «βλέπουν τον εαυτό τους σε ένα βασίλειο ζώων» ταυτίζοντας τον εαυτό τους στο… «μαντρί» και παρατήρησε ότι έχουν γίνει «τρομακτικές στροφές στις πολιτικές τους θέσεις».

Είπε επίσης ότι για την παραπομπή που οδήγησε στη διαγραφή της, δεν ακολουθήθηκε η απαραίτητη διαδικασία και απάντησε ευθέως στον κ. Καμμένο ότι «για το πολιτικό μέλλον του καθενός δεν αποφασίζουν οι βουλευτές, αλλά ο ελληνικός λαός».

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το