Τοπικά

“Τριγμοί” στην ομάδα Αγοραστού στη Μαγνησία – Παραιτείται ο Γρηγόρης Ιγγλέσης μετά τον ανασχηματισμό

Ο Γρηγόρης Ιγγλέσης δήλωσε στη “Θ” πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παραίτησης από περιφερειακός σύμβουλος εντός της ημέρας, μετά τον “ανασχηματισμό” στους αντιπεριφερειάρχες από τον Κώστα Αγοραστό. Ο κ. Ιγγλέσης που είχε δέσμευση από τον περιφερειάρχη για τον διορισμό δύο θεματικών αντιπεριφερειαρχών στη Μαγνησία, εκ των οποίων ο ένας θα ήταν ο ίδιος, ενημερώθηκε από τα μέσα ενημέρωσης για τον ανασχηματισμό, που είχε καθυστερήσει έτσι κι΄αλλιώς μήνες.  Το εσωκομματικό παιχνίδι στη Νέα Δημοκρατία, με τον κ. Αγοραστό να διατηρεί στενές σχέσεις με τη Ζέτα Μακρή και και τον Α. Μπέο φέρεται να είναι η αιτία των συγκρουσιακών ανακατατάξεων. Ο κ. Ιγγλέσης είναι κομματικό στέλεχος στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου και δέχεται μόνιμα επιθέσεις από το σύστημα Μπέου λόγω της στήριξης της υποψηφιότητας της Νάνσυς Καπούλα για τον δήμο Βόλου, ενώ ποτέ δεν υπήρξε υποστηρικτής της Ζέτας Μακρή και η σχέση τους είναι “πολεμικές” . Όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι θεωρούν το “δίδυμο” Μακρή -Μπέος ως την αιτία του “αδειάσματος” του Γ. Ιγγλέση, ο οποίος είπε στη “Θ” πως “θα ενημερωθείτε άμεσα για τις κινήσεις μου και “πως θα παραδώσει στον επόμενο” την έδρα του περιφερειακού συμβούλου.

Από το νέο σχήμα των αντιπεριφερειαρχών η Λάρισα αποκτά τρεις και η Μαγνησία έναν.
Ειδικότερα στο νέο σχήμα ορίστηκαν τρεις Λαρισαίοι αντιπεριφερειάρχες οι κ.κ. Νίκος Λιούπας (νεολαίας), Βασίλης Πινακάς (υγείας) και Απόστολης Μπίλλης (αγροτικού).
Στην Π.Ε. Τρικάλων ορίζεται ως αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου ο Χρήστος Γακόπουλος, αλλά και οι Κωνσταντίνος Χαλέβας από το Βόλο και ο στρατηγός Δημήτριος Αναγνωστόπουλος από την Καρδίτσα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το