Αθλητισμός

“Τηρούμε ίσες αποστάσεις” τονίζουν οι διοικούντες τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη»

Την άποψη ότι δεν παίρνουν το μέρος κανενός υποστηρίζουν οι διοικούντες τον Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Μάλιστα επισημαίνουν ότι τηρούν ίσες αποστάσεις απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους για την ποδοσφαιρική ομάδα.
Τρεις προτάσεις έχουν προκύψει μέχρι στιγμής για τη Νίκη. Η πρώτη χρονικά ήταν του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, η δεύτερη των Τζίμη Αντωνάκα-Παύλου Αθανασιάδη και η τρίτη επιχειρηματιών από τη Ρωσία.
Πολλά έχουν ακουστεί και γραφεί το τελευταίο διάστημα, αλλά από την πλευρά του το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής καθιστά σαφές ότι τηρεί ίσες αποστάσεις απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους.
Επισημαίνουν ότι πρωταρχικός σκοπός είναι να μη χρεωθεί ο σύλλογος και ότι προχωρούν βάσει των αρχών του.

Ενδεικτική ήταν και η τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Στέλιου Κολόζου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε στον Blue Heart FM:
Για την απόφαση να μη γίνει Γενική Συνέλευση αν δεν ξεκαθαρίσει η κατηγορία: «Θα σας το πω πολύ απλά. Έστω ότι κάνουμε Γενική Συνέλευση και δίνουμε το χρίσμα σε κάποιον για τη Γ’ Εθνική και μετά από πέντε μέρες φεύγει ο Ηρακλής από τη μέση και η ομάδα καλείται να αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ. Το χρίσμα έχει ήδη δοθεί, ο Ερασιτέχνης δημιουργεί την πενταμελή επιτροπή και ξεκινά η σύσταση ΠΑΕ. Φτάνουμε στην κατάθεση χρημάτων για αγορά μετοχών και πάει ένας άλλος και βάζει περισσότερα χρήματα και παίρνει την ομάδα. Κι αυτός στον οποίον δόθηκε αρχικά το χρίσμα, έχει ήδη ξοδέψει λεφτά για τον σχεδιασμό, έχει κάνει κινήσεις. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Δεν είναι εκτεθειμένος ο σύλλογος;

Επίσης, να δώσουμε το χρίσμα από τώρα και να κλείσουμε την πόρτα σε όλους τους άλλους; Θα έρθει κάποιος άλλος να βάλει δύο εκατομμύρια ευρώ, ας πούμε, και θα τον πω «δε γίνεται, εγώ έδωσα την ομάδα»; Όταν γίνει ΠΑΕ, είναι ανοικτές οι διαδικασίες για τα μέλη του συλλόγου. Μπορεί να έρθει ένα μέλος του συλλόγου και να πει «βάζω τόσα». Τι θα τους πούμε, δε θα του δώσουμε μετοχές; Νομικά δε γίνεται αυτό, δεν μπορούμε να το στηρίξουμε νομικά. Αν έρθει ένας και βάλει περισσότερα χρήματα, δεν μπορείς να μη δώσεις την ομάδα, εφόσον φυσικά έχει τα εχέγγυα και υπογράψει τις εγγυήσεις.

Το κοιτάξαμε νομικά, από παντού το κοιτάξαμε, δεν είναι τίμιο να δώσεις την ομάδα από τώρα, που είναι ομάδα Γ’ Εθνικής και να την τρέξουν κι όταν γίνει ΠΑΕ να πεταχτούν έξω, λόγω χρημάτων ή για οτιδήποτε. Εμείς θέλουμε να μη χρεωθεί ο σύλλογος ούτε ένα ευρώ».
Για τις προτάσεις των ενδιαφερομένων: «Οι προτάσεις που έχουμε αυτήν τη στιγμή και τις συζητήσαμε στο συμβούλιο, είναι στα λόγια. Δεν υπάρχουν νούμερα, μπάτζετ, τίποτα. Ο κόσμος να μην ανησυχεί, γι’ αυτό έγινε στο συμβούλιο. Να έρθουν όλοι εδώ, να τους δώσουμε κι εμείς αυτά που θέλουμε να τους δώσουμε, να πάρουμε κι εμείς αυτά που ζητάμε για τον σύλλογο κι από ‘κει και πέρα να τα υπογράψουν και να πάμε σε Γενική Συνέλευση. Οι διαδικασίες τρέχουν, εμείς τρέχουμε για το γήπεδο.
Αυτήν τη στιγμή, ασχολείται η Γραμματεία του συλλόγου με τη δήλωση συμμετοχής της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική. Μέχρι την άλλη Τετάρτη είναι η προθεσμία. Η ομάδα θα δηλωθεί κανονικά στη Γ’ Εθνική και θα περιμένουμε».

Τουρνουά προετοιμασίας από το πόλο της Νίκης
Τουρνουά προετοιμασίας ομάδων και αθλητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Water Polo διοργανώνει το τμήμα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Water Polo θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο το διάστημα 13-15 Σεπτεμβρίου.
Το τουρνουά προετοιμασίας θα γίνει στις 3 Αυγούστου και θα λάβουν μέρος αθλητές και ομάδες Κ15 και Όπεν . Οι ομάδες μπορούν να είναι ανάμικτες (αγόρια-κορίτσια) και θα εφαρμοσθούν οι κανονισμοί του IBWPA .
Δηλώσεις συμμετοχής ανεξάρτητων αθλητών αλλά και ομάδων που έχουν ήδη συγκροτηθεί (με έξι άτομα) θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου, προκειμένου να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων.
Η συμμετοχή ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο ή 50 ευρώ ανά ομάδα και αφορά όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο τουρνουά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το