Αθλητισμός

“Θυμήσου την πιο έντονη στιγμή και κέρδισε…” – Πρωτότυπο διαγωνισμό διοργανώνει η ΠΑΕ Νίκη

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό διοργανώνει η ΠΑΕ Νίκη, η οποία καλεί τους φιλάθλους να θυμηθούν την πιο έντονη στιγμή που έχουν ζήσει με την αγαπημένη τους ομάδα. Ο νικητής θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη που θα προσφέρει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Σε λίγες ημέρες το 2021 θα ανοίξει τις πύλες του, πράγμα που σημαίνει ότι η Νίκη θα βαδίζει στο… 97ο έτος της ηλικίας της. Είναι γνωστό σε όλους ότι ιδρύθηκε το 1924 από πρόσφυγες που ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους στη Μικρά Ασία στον μεγάλο διωγμό του 1922 και κάποιοι από αυτούς εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ιωνία, στην οποία έδωσαν ξεχωριστό χρώμα και τη βοήθησαν να ακμάσει οικονομικά και εμπορικά.
Στα 97 αυτά χρόνια το «καμάρι της προσφυγιάς» έχει ζήσει πολλές συγκινήσεις. Οι φίλαθλοί της έχουν βιώσει την υπέρτατη χαρά, αλλά και τη βαθιά θλίψη.

Ήδη μετρούν δύο παρουσίες στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πρώτη από το 1960 ως το 1966 με παιδιά που προέρχονταν κυρίως από τη Νέα Ιωνία, αρκετά από τα οποία μεγαλούργησαν σε μεγαλύτερες ομάδες φτάνοντας μέχρι και την Εθνική ομάδα.
Η δεύτερη ήταν το 2014, όταν μετά από 48 χρόνια η Νίκη κατόρθωσε να ανεβεί πάλι στην πρώτη κατηγορία. Αυτή τη φορά, όμως, η συμμετοχή της ήταν βραχύβια, καθώς εξαιτίας πολλών οικονομικών προβλημάτων που την ταλάνιζαν από το παρελθόν, δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος.

Αυτό είχε ως συνέπεια η βολιώτικη ομάδα να αποχωρήσει πρόωρα τον Δεκέμβριο του 2014 παίζοντας ουσιαστικά μόνο έναν γύρο, ενώ στη συνέχεια κατρακύλησε στην Γ’ Εθνική. Ακόμη και σ’ αυτή τη δύσκολη περίσταση ο κόσμος ήταν εκεί για να τη στηρίξει και να τη δει ξανά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Επίσης ποιος μπορεί να ξεχάσει τα θρυλικά μπαράζ με Αιολικό στη Λεωφόρο το 1983 και με τη Λαμία στην Καρδίτσα το 1991; Όλες αυτές είναι αξέχαστες στιγμές για τους οπαδούς του ιστορικού συλλόγου, ενώ υπάρχουν πολλές ακόμη.

Θέλοντας να αξιοποιήσει όλη αυτή την ένδοξη ιστορία της Νίκης η διοίκηση της ΠΑΕ είχε μια πρωτότυπη ιδέα: Να διοργανώσει έναν διαγωνισμό με τον τίτλο «Storytelling», που μεταφράζεται στα ελληνικά ως «Αφήγηση ιστορίας».
Ουσιαστικά οι «κυανόλευκοι» καλούν τους οπαδούς να θυμηθούν την πιο έντονη στιγμή που έχουν ζήσει με την αγαπημένη τους ομάδα και να τη σχολιάσουν κάτω από τη δημοσίευση για τον διαγωνισμό, που έχει αναρτηθεί στο προφίλ της ΠΑΕ Νίκη στο Facebook «Niki Volou FC – www.nikifc.gr».

Δεν χωρά αμφιβολία πως η εν λόγω πρωτοβουλία δίνει μια τέλεια αφορμή στους πολλούς οπαδούς της Νίκη, ακόμη κι αν δεν διαμένουν πλέον στον Βόλο, μέσω του διαδικτύου να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να θυμηθούν τις πιο όμορφες στιγμές που τους έχει χαρίσει ο ιστορικός σύλλογος όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο νικητής, που θα αναδειχθεί μέσω του κόσμου, θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη που του επιφυλάσσει η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη (15/12) στις 12 το μεσημέρι.

Για το θέμα η βολιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα κάτωθι: «Διαγωνισμός «Storytelling» στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Facebook!
Αφηγήσου στα σχόλια της παρούσας δημοσίευσης την πιο έντονη στιγμή που έζησες ως οπαδός της Νίκης Βόλου κι έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα δώρο-έκπληξη. Ο κόσμος θα κρίνει τον νικητή, καθώς το σχόλιο με τις περισσότερες αντιδράσεις θα είναι και το «τυχερό».
Σκεφτείτε, μοιραστείτε την ιστορία σας, διαβάστε όλα τα κυανόλευκα βιώματα και χαρίστε τη «Νίκη» στον καλύτερο. Ο διαγωνισμός λήγει το μεσημέρι της επόμενης Τρίτης (15/12, 12:00).
Προσοχή: Η καταγραφή της εκάστοτε ιστορίας θα γίνεται, μέσω σχολίου, μόνο κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση, στη σελίδα της Νίκης και όχι στις αναδημοσιεύσεις άλλων προφίλ. Ξεκινάμε…».

Φωτό: Πολλές στιγμές από το ένδοξο παρελθόν θα έχουν τη δυνατότητα να θυμηθούν οι φίλοι της Νίκης

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το