Τοπικά

Επεισοδιακή “υποδοχή” του Τάσου Πετρόπουλου στον Βόλο – Ήρθαν στα χέρια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών (photos)

Από επεισόδια μεταξύ μελών της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σημαδεύτηκε η πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο και την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, σήμερα το απόγευμα στο Μεταξουργείο.
Μέλη της Επιτροπής Αγώνα βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο της εκδήλωσης και όταν ο Υφυπουργός Τάσος Πετρόπουλος ανέβηκε στο βήμα, ύψωσαν πανό μπροστά από το πάνελ και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου και κατά του Αχ. Μπέου. Ο Τ. Πετρόπουλος άφησε να περάσουν λίγα λεπτά προκειμένου να εκτονωθεί το κλίμα, αλλά οι διαμαρτυρόμενοι συνέχισαν με το σύνθημα “Φάμελε και Μπέο ακούστε το καλά, η καύση σκουπιδιών θα μείνει στα χαρτιά”, αλλά και με παραλλαγή του γνωστού τραγουδιού “Τρία παιδιά Βολιώτικα”, εμποδίζοντας έτσι την έναρξη της εκδήλωσης.

Ο Αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας κ. Καστρινάκης αποκάλεσε τα μέλη της Επιτροπής “προβοκάτορες”, ενώ ο Κ. Βογιατζής τους χαρακτήρισε “χούντα” και “φασίστες”. Ο βουλευτής Μάκης Μπαλλής προσπάθησε να απομονώσει τους διαμαρτυρόμενους.

Ο κ. Πετρόπουλος κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής Πολιτών να θέσουν όποιο θέμα επιθυμούσαν, προκειμένου να συζητηθεί σε ήρεμο κλίμα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Τότε κατηγόρησε τους διαμαρτυρόμενους ότι στόχος τους ήταν να μην γίνει καμία συζήτηση και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου.

Αποκάλεσε, μάλιστα, τους διαμαρτυρόμενους “γκοτζαμάνηδες” και “προκλητικούς”, που επιδιώκουν να σταματήσει κάθε  διάλογος, για να προσθέσει ότι είναι φασισμός αυτό που κάνουν. “Θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε” δήλωσε ο υφυπουργός. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, σηκώθηκε και μοίρασε ο ίδιος το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό και τα εργασιακά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το