Αθλητισμός

“Θα μείνουμε μέχρι τέλους στη μάχη για τη Νίκη” δηλώνουν Αθανασιάδης και Αντωνάκας

Το ότι θα παραμείνουν μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση για την ποδοσφαιρική Νίκη Βόλου ανακοίνωσαν χθες οι Παύλος Αθανασιάδης και Δημήτρης Αντωνάκας. «Οι φίλαθλοι της Νίκης δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για την ειλικρίνεια και καθαρότητα των προθέσεών μας» επισημαίνουν οι δύο ομογενείς επιχειρηματίες.

Ανακοίνωση εξέδωσαν χθες οι Παύλος Αθανασιάδης και Δημήτρης Αντωνάκας. Οι δύο ομογενείς εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν την προσπάθεια για να πάρουν τα «ηνία» της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου παρά τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.
Μάλιστα οι δύο επιχειρηματίες αφήνουν και αιχμές λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι φίλοι της Νίκης «από αλλού πρέπει να… φυλάγονται». Το κείμενο έχει ως εξής:
«Η εταιρία New England Pro Soccer, διαβεβαιώνει προς πάσα κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους, πως ισχύει στο ακέραιο ό,τι ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποί της (o πρόεδρος Παύλος Αθανασιάδης και ο αντιπρόεδρος Δημήτριος Αντωνάκας), στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουλίου.
Οι φίλαθλοι της Νίκης δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για την ειλικρίνεια και την καθαρότητα των προθέσεων μας. Άλλωστε το έχουν ήδη καταλάβει πως από αλλού πρέπει να… φυλάγονται.

Εμείς, θα παραμείνουμε στη διεκδίκηση της ιδιοκτησίας του συλλόγου μέχρι τέλους. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Όλα τα άλλα είναι άσχετα με το θέμα που τους καίει» και αφορά το μέλλον για το καλό της ιστορικής ομάδας μας».
Την ίδια στιγμή δημοσιεύτηκε ότι η εταιρεία «Α.S.M.» συμφώνησε να αναλάβει τη διοίκηση και το μάνατζμεντ του Αιολικού. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου αναφέρονται τα κάτωθι:
«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, στα γραφεία της ομάδας του Αιολικού, οι εκπρόσωποι του Αιολικού, Α’ και Β’ αντιπρόεδροι του Δ.Σ. Παντελέων Βερρής και Παναγιώτης Κουλουκάκης, συμφώνησαν με τους εκπροσώπους της εταιρείας «Α.S.M.», παρουσία του νομικού συμβούλου της εταιρείας Βασίλη Μουτσουγιάννη, για την ανάληψη της διοίκησης και του μάνατζμεντ της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης.
Ο Αιολικός άλλαξε σελίδα. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο».
Το θέμα αυτό σχετίζεται και με τη Νίκη, εφόσον ευσταθούν οι φήμες ότι η εταιρεία «Α.S.M.» είναι συμφερόντων της οικογένεια Αντωνάκα. Βέβαια αυτό δεν είναι παράδοξο, καθώς οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες ασχολούνται με διάφορες ομάδες στις ΗΠΑ και όχι αποκλειστικά με μία. Μάλιστα ίσως αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε τους κ.κ. Αντωνάκα και Αθανασιάδη στο να εκδώσουν την παραπάνω ανακοίνωση θέλοντας να καθησυχάσουν τους φιλάθλους και να καταστήσουν σαφές ότι το ενδιαφέρον τους για τη βολιώτικη ομάδα εξακολουθεί να υφίσταται.

Πήρε τον Γ. Καπότση στο πόλο η Νίκη
Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Καπότσης που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο έμπειρος περιφερειακός θα βοηθήσει τη βολιώτικη ομάδα στην Γ’ Εθνική προκειμένου να επιστρέψει στις υψηλότερες κατηγορίες.
Η Νίκη Βόλου θα συνεχίσει την ενίσχυσή της με στόχο την άνοδο στην Β’ Εθνική, ενώ όραμα των ανθρώπων του συλλόγου είναι η ανάπτυξη της Ακαδημίας του τμήματος
Λίγο νωρίτερα η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει τη λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Καπότση. Η «Ένωση» ευχαρίστησε τον Έλληνα περιφερειακό για την προσφορά του στο σύλλογο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καπότση. Ο αριστερόχειρας περιφερειακός υπήρξε μέλος της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης και τα δύο χρόνια της επαναδραστηριοποίησης του τμήματος και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου από την Γ’ στη Β’ Εθνική και από την Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Γιάννη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το