Τοπικά

“Τεράστια απρέπεια εις βάρος του Βόλου από τον Λούλη -Λέει ανοησίες και συγκρίνει τον Κλαψόπουλο με τον “πολιτικό υπόκοσμο”

Ο βιομήχανος Κ. Λούλης που χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος με τον Α. Μπέο αναφέρθηκε σε ιστορικά γεγονότα του Βόλου και συνέκρινε τον δήμαρχο Κλαψόπουλο με τον Α. Μπέο, προκαλώντας οργή που εκδηλώθηκε σαν “κύμα” στα κοινωνικά δίκτυα.Ο κ. Λούλης υποστήριξε πως ο Μπέος είναι ανεξάρτητος όπως ο Κλαψόπουλος και συνέκρινε τον νυν δήμαρχο με  μια μεγάλη μορφή του Βόλου. Ο κ. Αποστολάκης δήλωσε επί της ουσίας πως ο Κ. Λούλης παραχαράσσει την ιστορία και λέει ανοησίες καθώς είναι ένας άνθρωπος που έχει άγνοια για τον Βόλο και την ιστορία του αφού δεν ζει καν στην πόλη:

Το ότι κάποιοι ζουν πολύ καιρό όπως φαίνεται εκτός Βόλου δεν σημαίνει πως επιτρέπεται να αγνοούν την ιστορία της πόλης.
Προκειμένου να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα χθες ειπώθηκαν ανοησίες για τις δημοτικές εκλογές του 1964 και τον Κλαψόπουλο.
Οι άνθρωποι αφού προσπάθησαν να διαγράψουν την ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης, τώρα διαστρεβλώνουν και την αυτοδιοικητική της ιστορία. Είναι ιστορική ανακρίβεια ότι ο Θ.Κλαψόπουλος κέρδισε τις δημοτικές εκλογές του 1964 ως ανεξάρτητος υποψήφιος κόντρα στα κόμματα. Το ακριβές είναι ότι πράγματι κέρδισε τις εκλογές από τον πρώτο γύρο, αλλά υποστηριζόμενος επίσημα από την Ένωση Κέντρου και την ΕΔΑ. Και είναι ιστορική απρέπεια να συγκρίνεται ένας ευγενής, έντιμος, καλλιεργημένος και βαθύτατα δημοκράτης άνθρωπος, όπως ο αείμνηστος Κλαψόπουλος, με τον ”πολιτικό υπόκοσμο”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το