Τοπικά

“Παρούσα” η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία στη σημερινή κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο για το περιβάλλον

“Παρούσα” στην κινητοποίηση ενάντια στο νομοσχέδιο για το περιβάλλον, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 6 το απόγευμα μπροστά στο κτίριο Παπαστράτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δηλώνει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας. «Δυστυχώς η καραντίνα στην οποία βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης και οι αιτίες για αυτό, δε δίδαξαν τίποτα στους Χατζηδάκηδες», επισημαίνουν τα στελέχη της Περιβαλλοντικής σε ανακοίνωσή τους και υπογραμμίζουν ότι την αντίθεσή τους στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο έχει εκφράσει το σύνολο των οικολογικών οργανώσεων της Ελλάδας και πάνω από 100 περιβαλλοντικές συλλογικότητες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Την ώρα που όλοι οι επιστήμονες παγκοσμίως μας λένε ότι οι σύγχρονες λοιμώξεις οφείλονται στην καταστροφή τους περιβάλλοντος και κυρίως των δασών, εν μέσω πανδημίας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Χατζηδάκης προχωράει στην ψήφιση νομοσχεδίου που αποτελεί ευθεία βολή στο περιβάλλον.
Θα είμαστε σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου στις 6 το απόγευμα μπροστά στο κτίριο Παπαστράτου, στο Βόλο, για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας σε αυτή την πολιτική, ταυτόχρονα με πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας. Τηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα προφύλαξης, θα είμαστε εκεί για να απαιτήσουμε να τηρούνται τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα του λαού και να απαιτήσουμε την προστασία του περιβάλλοντος.
Με πανό, πλακάτ και συνθήματα (βλ. συνημμένα).
Δυστυχώς η καραντίνα στην οποία βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης και οι αιτίες για αυτό, δε δίδαξαν τίποτα στους Χατζηδάκηδες.
Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο αυτό έχει εκφράσει το σύνολο των οικολογικών οργανώσεων της Ελλάδας και πάνω από 100 περιβαλλοντικές συλλογικότητες.
Με το νου μας στον άνθρωπο και το περιβάλλον θα είμαστε σήμερα στην εκδήλωση στην παραλία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το