Αθλητισμός

“Παίζουμε την καλύτερη άμυνα απέναντι στον κορωνοϊό” το μήνυμα Ζουλιώτη, Γιώτα, Ρεπετσά μέσω της ΠΑΕ Νίκη

Τη δική της… καμπάνια για την καταπολέμηση της πανδημίας του Covid-19 άρχισε η ΠΑΕ Νίκη. Μέσω ενός βίντεο που ετοίμασαν οι «κυανόλευκοι», τρεις παλιοί γνώριμοι, οι Δημήτρης Ζουλιώτης, Κώστας Γιώτας και Θανάσης Ρεπετσάς στέλνουν μήνυμα προς τους φιλάθλους για τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

Πολλές φορές η ΠΑΕ Νίκη έχει δείξει την ευαισθησία της σε ιδιαίτερα κοινωνικά θέματα, πράγμα που αποτελεί τρανή απόδειξη ότι δεν αποτελεί απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά κάτι περισσότερο.

Η εποχή που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Ποδόσφαιρο δεν παίζεται σε Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ, ενώ το πιο σοβαρό απ’ όλα είναι ότι μέρα με τη μέρα θρηνούμε συνεχώς θύματα του φονικού ιού.

Αναμφίβολα ο καθένας μας πρέπει να λάβει τα μέτρα του, προκειμένου να βάλουμε φρένο στην πανδημία και η βολιώτικη ΠΑΕ αποφάσισε να δώσει τη «μάχη» της προς σ’ αυτή την κατεύθυνση με όποιον τρόπο μπορεί.

Ο Κώστας Γιώτας

Τα στελέχη της «κυανόλευκης» εταιρίας συνέλαβαν μια ιδέα εναρμονισμένη στο πνεύμα των καιρών και ελπίζουν να αποδώσει καρπούς. Πιο συγκεκριμένα ανέθεσαν σε τρία αγαπημένα πρόσωπα στους οπαδούς της Νίκης να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Και τους τρεις ενώνουν δύο χαρακτηριστικά: Το πρώτο ότι υπήρξαν συμπαίκτες στη «χρυσή» ομάδα που ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ μετά από 48 χρόνια και το δεύτερο ότι όλοι τους αγωνίζονταν στην άμυνα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ζουλιώτη, που έπαιζε δεξιός μπακ και τους Κώστα Γιώτα, Θανάση Ρεπετσά, που ήταν εκ των στυλοβατών στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Ασφαλώς αυτό δεν έγινε τυχαία, καθώς το σύνθημα της καμπάνιας της βολιώτικης ΠΑΕ είναι: «Παίρνουμε δύναμη από τους ανθρώπους που διαχρονικά αγαπάμε και θα αγαπάμε. Παίζουμε την καλύτερη μας άμυνα απέναντι στον κορωνοϊό…».

Ο Θανάσης Ρεπετσάς

Χθες, λοιπόν, η ΠΑΕ Νίκη ανάρτησε ένα βίντεο, όπου οι Δημήτρης Ζουλιώτης, Κώστας Γιώτας και Θανάσης Ρεπετσάς στέλνουν μήνυμα προς τους φιλάθλους να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας και να μείνουν σπίτι για να μείνουν ταυτόχρονα υγιείς. Πιο αναλυτικά οι τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της Νίκης έστειλον το εξής μήνυμα:

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της Νίκης Βόλου που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα.  Να παραμείνουμε σπίτι, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και τον συνάνθρωπό μας».

Ο Κώστας Γιώτας: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους φιλάθλους της Νίκης Βόλου, που τους αγαπώ πολύ, να μείνουν σπίτι για να είμαστε ασφαλείς».

Ο Θανάσης Ρεπετσάς: «Είμαι ο Θανάσης Ρεπετσάς και θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να μεταφέρω ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου. Να μείνουμε όλοι σπίτι, ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας».

Κεντρική φωτό: Ο Δημήτρης Ζουλιώτης

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το