Τοπικά

“Πάγωσε” εταιρεία κινητής τηλεφωνίας την εγκατάσταση κεραιών σε κτίριο της Ογλ μετά από αντιδράσεις κατοίκων

Κεραίες ενίσχυσης του σήματος κινητής τηλεφωνίας τοποθετήθηκαν σήμερα το πρωί από υπαλλήλους εταιρείας επικοινωνιών, γεγονός, που προκάλεσε “ξεσηκωμό” των κατοίκων στο κέντρο του Βόλου.
Επαναλαμβανόμενες ήταν οι καταγγελίες από πολίτες που μένουν στο κέντρο του Βόλου για τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του πάρκινγκ, της Ογλ, στο κτίριο που στεγάζεται το Public. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν πως οι υπάλληλοι της εταιρείας επικοινωνίας τοποθέτησαν τρεις κεραίες κινητής τηλεφωνίας , απέναντι από τα μπαλκόνια τους και ζήτησαν και την παρέμβαση της αστυνομίας για να σταματήσει η εγκατάσταση.
Δήλωσαν ανενημέρωτοι για την τοποθέτηση των κεραιών και εξέφρασαν ανησυχία για τις επιπτώσεις στην υγεία τους . Η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και συγκεντρώνει πλήθος δραστηριοτήτων.  Σήμερα το απόγευμα, μετά και τις αντιδράσεις, η εταιρεία κινητής έδωσε εντολή στους υπαλλήλους της να απομακρύνουν τις κεραίες ενώ κάτοικοι της περιοχής είχαν ήδη αποτανθεί σε δικηγόρο για να διερευνήσει αν η εταιρεία έχει άδεια για την εγκατάσταση των κεραιών και αν διαθέτει πολεοδομική άδεια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το