Τοπικά

“Ορφανό” κρούσμα κορωνοϊού στον Βόλο – Συνολικά 17 κρούσματα σε όλη τη Θεσσαλία το τελευταίο 24ώρο

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού καταγράφηκε στην  περιοχή του Βόλου του Βόλου το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Πρόκειται για άτομο που εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου κατόπιν συμπτωμάτων. Συνολικά σε όλη τη Θεσσαλία διαπιστώθηκαν 17 νέα κρούσματα, με “πρωταθλήτρια” τη Λάρισα. Συγκεκριμένα,

-Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 15 νέα κρούσματα Covid -19.
Τα 10 κρούσματα προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε αθλητικό σωματείο στην περιοχή της Ελασσόνας και προέκυψαν εννέα κατόπιν ιχνηλάτησης και ένα κατόπιν εξέτασης στο Γ.Ν. Λάρισας, ενώ 3 κρούσματα αποτελούν επαφές παλαιότερου κρούσματος (15/10/2020) – (16/10/2020) και προέκυψαν ένα κατόπιν ιχνηλάτησης, ένα κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο και ένα κατόπιν εξέτασης στο Π.Γ.Ν. Λάρισας. Τέλος 2 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο και ένα στο Γ.Ν. Λάρισας.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.
Εξετάστηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας κατόπιν συμπτωμάτων.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το