Τοπικά

“Όποιος μιλά για βρώμικα χέρια και ιδιοτελή συμφέροντα, να δει τα μούτρα του και τα χέρια του”

Νέα σκληρή επίθεση στον Κώστα Αγοραστό από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών  που ετοιμάζει νέες κινητοποιήσεις. Απαντά στον Κώστα Αγοραστό που μίλησε για ιδιοτελή συμφέροντα και βρώμικα χέρια κακέπτυπων ακτιβιστών πως δεν τους πτοεί η λάσπη. ‘””Όποιος μιλά για βρώμικα χέρια και ιδιοτελή συμφέροντα, να δει τα μούτρα του και τα χέρια του” δήλωσε το μέλος της Επιτροπής κατά της καύσης σκουπιδιών κ. Λημνιός.

«Οι επιθέσεις εναντίον μας, μας πεισμώνουν και μας συσπειρώνουν περισσότερο» , τονίζουν  τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, μετά τα όσα υποστήριξε μεταξύ άλλων χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.
Την ίδια ώρα, νέα συγκέντρωση και πορεία, προγραμματίζουν για αύριο Πέμπτη 1η Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Αγίου Νικολάου, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, η οποία, σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για προσπάθεια υποτίμησης του αγώνα τους από τις τοπικές, αλλά και κεντρικές Αρχές, στην προσπάθειά τους να αποκρύψουν το πρόβλημα από την καύση RDF από την ΑΓΕΤ.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της Επιτροπής αναφέρονται τα εξής:
«Συγκεντρωνόμαστε την Πέμπτη 8 μμ στον Αγ. Νικόλαο να επαναλάβουμε την επιτυχημένη πορεία μας στους δρόμους του Βόλου. Απαιτούμε την απαγόρευση της καύσης σκουπιδιών ΤΩΡΑ! Αντιδρούμε σε όλα όσα μας καταλογίζουν, δεν είμαστε εμείς υπόλογοι, αλλά αυτοί!
Καμιά Κολυνδρίνη, κανένας Αγοραστός, κανένας Μπέος, κανένας Φάμελλος και τώρα κανένας Χατζηδάκης δεν μας πτοεί με όσους φαιδρούς χαρακτηρισμούς κι αν προσπαθούν να υποτιμήσουν και να υποβιβάσουν το δίκαιο αγώνα μας. Ο στόχος τους είναι να αποκρύψουν το πρόβλημα και ότι επιτρέπουν στην ΑΓΕΤ-LAFARGE να μας δηλητηριάζει κι αυτή να πλουτίζει και αυτοί να πλουτίζουν εις βάρος της υγείας των παιδιών μας και του μέλλοντός μας.
Θάβουν αυτή την πόλη και όλη την Ελλάδα ξεπουλώντας τα πάντα στις πολυεθνικές. Ας πει ο Αγοραστός τι σημαίνει «κακέκτυπα ακτιβιστών» αυτός που όλη του τη ζωή ήταν ακτιβιστής και ας εξηγήσει στον κόσμο πού βασίζει την κατηγορία του για «ιδιοτελή συμφέροντα». Μάλλον θα μπερδεύτηκε, τώρα πια πέρασαν οι εκλογές, τότε που μας καταλόγιζαν ότι θα διεκδικήσουμε κάποιες θέσεις στην αυτοδιοίκηση. Όπως φάνηκε, τους αφήσαμε τις καρέκλες να θρονιάζονται, να μας κοροϊδεύουν κατάφωρα και να μας εμπαίζουν!! Αυτοί πρέπει να φοβούνται, όχι εμείς! Ας μας μηνύσουν όσες φορές θέλουν. Μας θυμώνουν, μας πεισμώνουν και μας συσπειρώνουν περισσότερο. Ας αποκαλύψουν πρώτα στον βολιώτικο λαό την πηγή της αποπνικτικής οσμής, ας τοποθετήσουν το δίκτυο μετρητών, ας κάνουν τις μετρήσεις, που τόσο καιρό μας υπόσχονται. Ας απολογηθούν για τις επανειλημμένες παραλείψεις και παρατυπίες των υπηρεσιών τους, τις οποίες υποκινούν και υποθάλπουν.

Όλο στα θα….θα …..θα… μας έχουν φλομώσει. Περιμένουμε πράξεις. Τότε θα μας αποστομώσουν. Τους προκαλούμε, εμείς οι «ιδιοτελείς» αυτούς τους «ανιδιοτελείς» που «σκίζονται» όπως τα τσιμέντα της ΑΓΕΤ-LAFARGE, μόνο για την υγεία των πολιτών και για το περιβάλλον. Α, και να προσέχουν τώρα που βγαίνουν τα βράδια για να μυρίσουν το καμένο πλαστικό, μην κρυώσουν, να βάλουν τη ζακέτα τους!»

Αρκεί να αφιερώσετε ένα λεπτό για να δείτε αυτό το βίντεο και να αποκαλυφθεί ποιος καλύπτει την ΑΓΕΤ. Αξίζει. Δείτε το για να μη μας δουλεύει κανείς πολιτικός.
Όλες οι παρανομίες και οι παραβάσεις της ΑΓΕΤ έχουν γνωστοποιηθεί στην Περιφέρεια. Αντί όμως να σταματήσει την εκφόρτωση και καύση σκουπιδιών, προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για το εργοστάσιο προκειμένου να αλλάξει και να βελτιώσει τις παρατυπίες”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το