Αθλητισμός

“Ομάδα με δυναμική η Νίκη” τόνισε ο Κώστας Δεμηρτζόγλου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη

Οι φίλοι της Νίκης είχαν χθες την ευκαιρία να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον Κώστα Δεμηρτζόγλου. Ο 24χρονος εξτρέμ παραχώρησε συνέντευξη στο οπαδικό ραδιόφωνο και έδειξε να γνωρίζει άριστα ότι πλέον ανήκει σε έναν μεγάλο σύλλογο.
Στην εκπομπή «Ισορροπίες» του Blue Heart FM φιλοξενήθηκε χθες ο Κώστας Δεμηρτζόγλου. Αρχικά έγινε μία συζήτηση σχετικά με τις προηγούμενες ομάδες του ποδοσφαιριστή και τις συμμετοχές του στις «μικρές» Εθνικές ομάδες, αλλά τη «μερίδα του λέοντος» είχε φυσικά η Νίκη. Αναλυτικά, τα όσα είπε ο 24χρονος εξτρέμ:
Για την εμπειρία του ως ποδοσφαιριστής της Νίκης: «Μπορεί να έχω μικρή εμπειρία ως ποδοσφαιριστής της Νίκης, ούτε καν μήνα, αλλά γνωρίζω πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Έχει δυναμική, ιστορία, λαό και βγάζει υγεία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν είναι τυχαία στην 1η θέση η Νίκη. Υπάρχει οργάνωση, θέληση από διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές να κάνουν κάτι μεγάλο φέτος. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βοηθήσω και εγώ να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου.
Για τον κόσμο: «Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο η ψυχολογία. Η επιρροή των φιλάθλων είναι μεγάλη. Τους θέλουμε στο γήπεδο γιατί μας δίνουν δύναμη. Ακόμη και ως αντίπαλος έβλεπα τον κόσμο της Νίκης και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τη στιγμή που παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και παίρνουμε αποτελέσματα νομίζω θα είναι ακόμη πιο πολύ κοντά μας».
Για το αν έχει προσαρμοστεί στη ζωή του Βόλου: «Όλα είναι τέλεια και με έχουν βοηθήσει οι πάντες. Η πόλη θυμίζει τη Θεσσαλονίκη. Είναι πανέμορφη και την έχω αγαπήσει».
Για την επιλογή του να έλθει στη Νίκη: «Με επηρέασε ο αδελφός μου που έχει παίξει και αυτός ποδόσφαιρο. Μου ανέφερε τα συν του να είναι κανείς παίκτης της Νίκης. Φυσικά ξέρουμε την ιστορία της, καθώς και ότι αυτή η ομάδα θα είναι πάντα εδώ. Είμαι ικανοποιημένος για την επιλογή μου».
Για το κλίμα στην ομάδα: «Υπάρχει τεράστια θέληση από τη διοίκηση, ενώ η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, αλλά και την εμπειρία ορισμένων ποδοσφαιριστών της που είναι απαραίτητη. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Φαίνεται και από το ποδόσφαιρο που παίζουμε».
Για τον Ράτκο Ντόστανιτς: «Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του στιλ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα κοίταξα να δω τι θέλει ο κ. Ντόστανιτς. Βάζει πάνω από όλα την ομάδα και βγάζει το 100% των δυνατοτήτων μας».
Για τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας: «Βλέπουμε ξεχωριστά κάθε αγώνα. Μπροστά μας έχουμε εννέα ματς που όλα είναι τελικοί για μας. Όταν θες να βγεις πρωταθλητής δεν ξεχωρίζεις καμία ομάδα. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο για να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα».
Για τον αν γνωρίζει τη σημασία του του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ξέρω τι σημαίνει. Όμως προέχει ο αγώνας της Κυριακής…».
Για την ηρεμία που βγάζει η Νίκη στο γήπεδο: «Αυτή προέρχεται από τον προπονητή μας. Μας ζητά να έχουμε υπομονή και να παίζουμε ορθολογικό ποδόσφαιρο. Φυσικά έχουμε παίκτες με μεγάλες ικανότητες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το