Αθλητισμός

“Όλα θα γίνουν στην ώρα τους” διαβεβαιώνει ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης Ρήγας Στύλας

Τη διαβεβαίωση ότι όλα τα ζητήματα θα διευθετηθούν τη στιγμή που πρέπει, έδωσε ο Ρήγας Στύλας. «Πολλά πράγματα «τρέχουν» ταυτόχρονα και γι’ αυτό χρειαζόμαστε χρόνο» ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη.
Παρέμβαση στην εκπομπή «Clasico» του ραδιοφωνικού σταθμού «Βόλος 9.86» έκανε ο Ρήγας Στύλας. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη ανέφερε ότι η διοίκηση χρειάζεται χρόνο προκειμένου να υλοποιήσει τα πράγματα που έχει στο μυαλό τους, καθώς τα ζητήματα είναι αρκετά και πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.
«Θα ήθελα να παρακαλέσω να υπάρχει λίγη υπομονή. Για παράδειγμα η αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου είχε πολύ περισσότερο χρόνο από τη Νίκη. Αυτό είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που είναι έτσι τα πράγματα θα παρακαλούσα να υπάρχει πίστωση χρόνου, ώστε να γίνει η επίσημη ενημέρωση την οποία που πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Όταν θα έρθει η ώρα θα γίνουν και οι ανακοινώσεις σχετικά με τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης.
Αυτή τη στιγμή «τρέχουν» πολλά πράγματα, τα οποία πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα. Εμείς ξεκινήσαμε τις διαδικασίες τον Σεπτέμβριο, όταν πήραμε την επίσημη ειδοποίηση ότι θα αγωνιστούμε στη Φούτμπολ Λιγκ. Πρέπει να δοθεί χρόνος. Θα ενημερωθούν άπαντες στον χρόνο που πρέπει.

Βέβαια ο διοικητικός τομέας δεν είναι η αρμοδιότητά μου. Δεν βρίσκομαι στη διοίκηση, απλά λέω τη γνώμη μου. Έκανα μία παρέμβαση γιατί δεν μου αρέσει να ακούγονται πράγματα, τα οποία δεν υφίστανται και δεν έχουμε τον χρόνο να υλοποιήσουμε όπως πρέπει να γίνουν» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ρήγα Στύλα, ο οποίος ρωτήθηκε για τα παρακάτω θέματα:.
Για τον Σωτήρη Μπαλάφα: «Ο Σωτήρης Μπαλάφας είναι ήδη στον Βόλο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλη πείρα. Είναι πολυσύνθετος, μπορεί να παίξει κεντρικός αμυντικός, αμυντικός χαφ, ακόμη και «οκτάρι». Είναι μία πολύ καλή επιλογή για τη Νίκη Βόλου. Του λείπουν κάποιες επαφές με την μπάλα. Υπολογίζουμε ότι σε δέκα ημέρες περίπου θα είναι έτοιμος».
Για τον Στέργιο Τσιμίκα: «Βρισκόμαστε σε επαφή μαζί του. Είμαστε σε μια διαπραγμάτευση και έχουμε χρόνο να το κάνουμε».
Για τον Δημήτρη Καπό: «Με τον Δημήτρη (σ.σ. Καπό) είμαστε πάρα πολύ κοντά».
Για το αν με τους τρεις προαναφερθέντες θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές: «Υπάρχει χρόνος μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, όταν ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Εάν υπάρχει κάποια αξιόλογη προσθήκη που πρέπει να γίνει, θα την κάνουμε».
Για την πρόβα τζενεράλε: «Προσπαθούμε να κλείσουμε φιλικό υψηλού επιπέδου, όμως είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή. Αν δεν κάνω λάθος, την ερχόμενη Κυριακή η Σούπερ Λιγκ 2 αρχίζει να συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας».
Για το αν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει ημερομηνία η έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ: «Μετά από συζητήσεις με ανθρώπους άλλων συλλόγων πληροφορήθηκα ότι αν αρχίσει η Σούπερ Λιγκ 2 στις 29 Σεπτεμβρίου, δεν μπορεί να ξεκινήσει ταυτόχρονα και η Φούτμπολ Λιγκ. Εφόσον συμβεί αυτό, έχω την εντύπωση ότι η Φούτμπολ Λιγκ θα πάρει παράταση μίας εβδομάδας. Βέβαια αυτό δεν είναι σίγουρο, απλά έτσι πληροφορήθηκα».
Για το αν έχει πάρει η Νίκη την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος και τι αναφέρει αυτή: «Ασφαλώς και την έχουμε πάρει. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ανεβαίνουν δύο και υποβιβάζονται τέσσερις. Επίσης η προκήρυξη γράφει ότι μία ομάδα μπορεί να πάρει όσους ερασιτέχνες θέλει κάτω των 25 ετών και στην ενδεκάδα θα παίζουν πέντε. Όσον αφορά τους ξένους, είναι τρεις μη κοινοτικοί και όσους κοινοτικούς θέλει μια ομάδα μπορεί να έχει. Ωστόσο στην ενδεκάδα θα παίζουν μέχρι πέντε μη Έλληνες ποδοσφαιριστές».

Επέστρεψαν τρεις στο κανονικό πρόγραμμα
Τρεις ποδοσφαιριστές επέστρεψαν χθες στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Ο λόγος για τους Αντόνιο Ροχάνο, Τάσο Παγώνη και Κώστα Κυριακίδη, οι οποίοι ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Ισαάκ Χοβέ.
Αντίθετα εκτός παραμένει ο Λούκας Γκαρσία. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός εξτρέμ προσβλήθηκε από πνευμονία και για δύο μέρες νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το