Πολιτισμός

“Οι Γερμανοί Ξανάρχονται” στο Κεραμίδι και τα Καλά Νερά

Η Θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣκηνιο, του Σταμάτη Παγασαίου,συνεχίζει την περιοδεία της με την κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου “Οι Γερμανοί Ξανάρχονται”.
Μετά την επιτυχία που σημείωσε η πρεμιέρα του έργου στη Δράκεια, η πετυχημένη παράσταση θα παρουσιαστεί το Σάββατο 21 Ιουλίου στο δροσερό Κεραμίδι στις 9:30 το βράδυ και θα ακολουθήσουν τα Καλά Νερά την Τετάρτη 25 Ιουλίου σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους. Πρόκειται για την κλασσική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου,που πρωτοπαίχθηκε το 1947 από τον αξεπέραστο Βασίλη Λογοθετίδη και που είναι πιο επίκαιρη σήμερα παρά ποτέ με το πάντα επίκαιρο μήνυμα της συναδέλφωσης των Ελλήνων, με πινελιές άφθονου γέλιου. Την παράσταση σκηνοθέτησε με κέφι και μαεστρία ο Σταμάτης Παγασαίος, σεβόμενος απόλυτα το διαμαντένιο κείμενο.

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Νάνσυ Τζαβέλλα, Κατερίνα Χατζηκυριακίδου, Χριστόφορος Σταμούλης, Αποστόλης Βαλατσος, Μιχάλης Φυγετάκης, Τριαντάφυλλος Κανελλάκης, Γαρύφαλλος Κωστούλιας, Στήβη Πωγωνάρη, Μενέλαος Κιζαντίδης, Κατερίνα Ρεφενέ, Αθηνά Σερμιέ, Σίμος Τσεκούρας και σε έκτακτη συμμετοχή ο Σταμάτης Παγασαίος. Μια παράσταση γεμάτη μνήμες και αρώματα μιας Ελλάδας,της δεκαετίας το 50 και με την σφραγίδα ποιότητας της ομάδας ΠΑΓΑΣκηνιο….

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το