Τοπικά

“Όχι” από τον Κ. Μαραβέγια στην προϋπόθεση που θέτει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσκεψη με θέμα τα περιβαλλοντικά προβλήματα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κων. Μαραβέγιας απορρίπτει την προϋπόθεση που έθεσαν οι βουλευτές και η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διεξαγωγή της σύσκεψης για τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής. Απαντώντας στην ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαραβέγιας επισημαίνει με ανάρτησή του στο FB, ότι η πρόταση για συμμετοχή και των επιστημονικών φορέων στη σύσκεψη, αναιρεί ουσιαστικά το σκεπτικό της δικής του πρότασης. Ολόκληρη η ανάρτηση:

Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στη Μαγνησία, για την ανταπόκρισή τους στην πρότασή μου σχετικά με τη διεξαγωγή μιας κοινής σύσκεψης των πολιτικών και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων της περιοχής για τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ωστόσο, η προϋπόθεση που θέτουν για τη συμμετοχή των επιστημονικών φορέων της πόλης, αναιρεί το σκεπτικό της πρότασής μου. Νομίζω ότι τέτοιου είδους συσκέψεις, ημερίδες και συζητήσεις έχουν γίνει ήδη και οι επιστημονικοί φορείς, την άποψη των οποίων σέβομαι απόλυτα, έχουν ήδη εκφραστεί με ξεκάθαρο τρόπο. Τώρα, πλέον, είναι η ώρα των πολιτικών αποφάσεων. Είναι η ώρα των αποφάσεων που θα έπρεπε να είχαν ληφθεί από την προηγούμενη τετραετία, όπως απαιτούσαν οι φορείς και οι πολίτες της Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το