Τοπικά

“Ο Μπέος χειρίστηκε τη ΔΕΥΑΜΒ όπως τα νυχτερινά μαγαζιά και τις ποδοσφαιρικές ομάδες”

Ο Αχιλλέας Μπέος “άδειασε” τους συνεργάτες του που διόρισε προέδρους στη ΔΕΥΑΜΒ , τους Γαλάτη, Σαββάκη και Παπαευσταθίου λέγοντας ότι έγινε πάρτι αναφερόμενος στην ΕΡΓΗΛ και ότι αυτό θα τελειώσει… μετά τις εκλογές. Σε ανακοίνωσή του ο Ιάσονας Απσοτολάκης δηλώνει ότι διαχειρίστηκε τη ΔΕΥΑΜΒ όπως τα νυχτομάγαζα.

“Ο απερχόμενος δήμαρχος Βόλου σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που έχει πραγματοποιήσει ουκ ολίγες εμφανίσεις, ομολόγησε ταπεινωμένος την πλήρη αποτυχία του στην πολιτική(;) που ακολούθησε η Δημοτική αρχή και αυτός προσωπικά όσον αφορά τη διαχείριση των θεμάτων της ΔΕΥΑΜΒ.

Αφού είχε δηλώσει ότι δεν θα εισέπραττε τίποτε η ΕΡΓΗΛ αν αυτός ήταν πρόεδρος, αναγνωρίζει πως για το πλιάτσικο φταίει ο κ. Παπαευσταθίου και οι προηγούμενοι πρόεδροι που είχε διορίσει.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν έγινε πρόεδρος τόσο καιρό και άφησε να κάνουν φτερά 5.500.000€;;; Η ευθύνη βαρύνει όλη τη δημοτική αρχή και κυρίως τον ίδιο προσωπικά.

Σε αυτή την καταστροφή οδήγησε η πεποίθηση και η εγωιστική εμμονή του ότι τα θέματα δημοσίου συμφέροντος είναι παρόμοια με τη διοίκηση νυχτερινών κέντρων και ποδοσφαιρικών ομάδων. Πλήρης ομολογία αποτυχίας 2 μέρες πριν τις εκλογές. Ας αναλογιστούν οι πολίτες την καταστροφή που επέρχεται αν αναλάβει ο ίδιος πρόεδρος της εταιρίας ύδρευσης.

Όσο και να θέλουν να απαξιώσουν και να στραγγαλίσουν τη ΔΕΥΑΜΒ, ακόμα και στις τελευταίες τους στιγμές, η κλεψύδρα έχει αδειάσει και η ΔΕΥΑΜΒ θα ξαναβρεί το δρόμο της με μία νέα δημοτική αρχή που θα προστατεύει τους δημότες και μόνο αυτούς.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το