Τοπικά

“Ο αγώνας μας συνεχίζεται”- Κάλεσμα του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών στη συγκέντρωση σωματείων την Πέμπτη

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 11 Ιουνίου,στην πλατεία Αγίου Νικολάου καλεί ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας ενάντια στις αντεργατικές διατάξεις των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης αλλά και ενάντια στην κατασκευή του εργοστασίου SRF από τον Δήμο Βόλου. Σύμφωνα με τον Δημοκρατικό Σύλλογο  “Ο αγώνας μας συνεχίζεται ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων που μας γεμίζει καρκίνο για τα κέρδη των ομίλων. Είναι η ίδια πολιτική που μας καλεί σε νέες θυσίες για να βγουν αλώβητοι από την κρίση αυτοί οι ίδιοι όμιλοι που καταστρέφουν την υγεία μας και το περιβάλλον. είναι η ίδια πολιτική που χτυπάει μισθούς και εργασιακά δικαιώματα για την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία μιας χούφτας παρασίτων”. Στην ανακοίνωσή του σημειώνει:

Διεκδικούμε τώρα την κατάργηση των μέτρων που πάρθηκαν με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για τη διαχείριση της κρίσης.
Δε συμβιβαζόμαστε με την “ευέλικτη” εργασία που βάζει σε καραντίνα τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η πείρα για τους εργαζόμενους, για το εργατικό κίνημα είναι πλούσια και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι ιδιοκτήτες των επιχειρηματικών ομίλων, η κυβέρνηση και τα κόμματά τους, γι’ αυτό ζητάνε “ομοψυχία”, διαλαλούν πως τάχα είμαστε στην ίδια όχθη, για να υποταχθούμε στους δικούς τους στόχους, στη δική τους αντεργατική πολιτική.
Η επόμενη μέρα δεν πρέπει να μας βρει παροπλισμένες και απογοητευμένες

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει δυνατές και μαχητικές.
Παίρνουμε θέση στο συλλογικό αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα
Στηρίζουμε το κάλεσμα των σωματείων στη νέα συγκέντρωση, την Πέμπτη 11 Ιουνίου, που έχει οριστεί ως μέρα πανελλαδικής δράσης ενάντια στις αντεργατικές διατάξεις των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης. Εμείς στο Βόλο, έχουμε έναν επιπλέον λόγο να διαδηλώσουμε ξανά, συνεχίζοντας τον αγώνα για να μην περάσει η κατασκευή του εργοστασίου SRF”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το