Τοπικά

“Μαζί για τον Βόλο”: Με μαρκαδόρο θα σβήσουμε τη διαφθορά και τη διαπλοκή

Η παράταξη “Μαζί για τον Βόλο”, με επικεφαλής τον Ιάσονα Αποστολάκη, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον απερχόμενο δήμαρχο Αχ. Μπέο με αφορμή το σχόλιό του στην πρόσφατη τελετή έναρξης της προσκοπικής συνάντηση στο Βόλο, αλλά και για το θέμα των αδεσπότων μετά την αποκάλυψη των άθλιων εικόνων από το καταφύγιο αδεσπότων στις Γλαφυρές.

Όπως, συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Έκτος τόπου και χρόνου και προφανώς γνωρίζοντας πως το τέλος είναι κοντά ο απερχόμενος δήμαρχος έκανε άλλη μία γκάφα δηλώνοντας στην εκδήλωση των προσκόπων «εδώ απόψε βρίσκεται και υποψήφιος που θα σας μοιράσει μαρκαδόρους για να χρωματίσετε τη πόλη», εννοώντας τον υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης μας Ιάσονα Αποστολάκη.
Όσον αφορά την ανακοίνωση του τοπικού Μπενίτο για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, έχουμε να του δώσουμε την καθησυχαστική πληροφορία, ότι εκτός από αυτά που θα κάνουμε για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, θα φροντίσουμε να δημιουργηθεί και μία μικρή μονάδα εξημέρωσης άγριων θηρίων για αποκλειστική χρήση…
Μετά και τις τελευτές αποκαλύψεις για ευνοϊκές αποφάσεις διαγραφής οφειλών μισθωμάτων χιλιάδων ευρώ για παραλιακό κατάστημα σε ημετέρους, χωρίς προφανή δικαιολογία καθώς πρόκειται για χάρισμα, παρόμοιο με τη σκανδαλώδη διαγραφή χρέους σε φιλικά προσκείμενο επιχειρηματία για κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, δηλώνουμε πως γνωρίζουμε ότι ο μόνος μαρκαδόρος που ξέρει να χρησιμοποιεί ο κ. Μπέος και οι φίλοι του είναι ο μαύρος για να σβήνει οφειλές σε κολλητούς και φίλους.
Εμείς θα χρωματίσουμε την πόλη κ. Μπέο και τον μαύρο μαρκαδόρο κράτα τον για ενθύμιο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το