Τοπικά

“Μαζί για τον Βόλο”: Έκκληση στους Βολιώτες να στηρίξουν τα ιδρύματα και τους ανθρώπους που περιθάλπουν

Η δημοτική κίνηση «Μαζί για το Βόλο» ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» για συγκέντρωση τροφίμων και με ανακοίνωσή της υποστηρίζει την ανάγκη για την στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» για άμεση στήριξή του με είδη πρώτης ανάγκης. Καλούμε τους συνδημότες μας να στηρίξουν τα ιδρύματα και τους ανθρώπους που περιθάλπουν. Είναι κρίσιμο να δείξουμε την Αλληλεγγύη μας στους αδύναμους. Κανένας δεν πρέπει να μείνει μόνος του σε αυτήν την κρίση.

Η δημοσιοποίηση της ενέργειάς μας αυτής, γίνεται αποκλειστικά σε μια προσπάθεια ενημέρωσης της αναγκαιότητας για τρόφιμα από τις «Άσπρες Πεταλούδες», γιατί είμαστε σίγουροι πως η ευαισθητοποίηση θα υπάρξει σίγουρα, ώστε κανένα από τα παιδιά του Ιδρύματος δεν θα πεινάσει.

Και για να γίνουμε πιο πρακτικοί, αν δεν μπορείτε να φτάσετε μέχρι το Ίδρυμα (Τέρμα Λαρίσης, τηλέφωνο 2421 066150), όσοι θέλετε να προσφέρετε, μπορείτε να επικοινωνείτε και με το γραφείο πόλης, Αντωνοπούλου 1, τηλ. 2421036431 (υπεύθυνη η κα Πέτα) και να πηγαίνετε εκεί ό,τι μπορείτε από τη λίστα που παραθέτουμε παρακάτω.

Όλα τα στελέχη και τα μέλη της δημοτικής κίνησης «Μαζί για το Βόλο», συστρατευόμαστε προς αυτόν τον σκοπό. Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους του ιδρύματος που Σαββατιάτικα μας βοήθησαν στην πρώτη αποστολή των τροφίμων. Θ’ ακολουθήσουν κι άλλες.

Τα τρόφιμα που χρειάζονται στην παρούσα φάση είναι: Ρύζι, Τραχανάς, Μανέστρα, Μαρμελάδα, Μέλι, Ταχίνι, Δημητριακά, Τοματοπολτός, Μπισκότα, Κρουασάν, Όσπρια (ρεβύθια, φασόλια), Τυρί φέτα, Γάλα εβαπορέ, όπως επίσης και απορρυπαντικά πλυντηρίου»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το