Τοπικά

“Λίφτινγκ” στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου

Παρεμβάσεις συντήρησης και καλλωπισμού του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου έχει ξεκινήσει ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου με εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ σε λίγο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και οι παρεμβάσεις σε όλο το παραλιακό μέτωπο μέσω εργολαβίας που ολοκληρώθηκε στις αρχές Ιουνίου, ύψους 80.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β., Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, αυτή την περίοδο επισκευάζονται και βάφονται τα παγκάκια στο πάρκο ενώ σε λίγο θα ξεκινήσει η συντήρηση του πρασίνου στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Ο ασφαλτοτάπητας στο πάρκο θα πέσει το Σεπτέμβριο, καθώς το έργο άργησε να ξεκινήσει λόγω των βροχοπτώσεων του Ιουνίου, και πλέον δεν ενδείκνυται από τις καιρικές συνθήκες να πέσει η άσφαλτος. «Επιπλέον δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους καταστηματάρχες εστίασης, αλλά και τους πολίτες που χρησιμοποιούν το πάρκο με παρεμβάσεις τέτοιας κλίμακας» εξήγησε ο κ. Σταυριδόπουλος.

Σε ότι αφορά το παραλιακό μέτωπο, ο κ. Σταυριδόπουλος ανέφερε ότι η κύρια παρέμβαση αφοράς την αποκατάσταση του ποδηλατοδρόμου σε όλο το μήκος του, αλλά και των φωτιστικών σωμάτων και των παγκακίων που χρησιμοποιούνται καθημερινά από πολίτες και τουρίστες. Στην ουσία ένας καλλωπισμός γίνεται σε ένα παραλιακό μέτωπο μιας τουριστικής πόλης που καθημερινά χρησιμοποιούνται εκατοντάδες πολίτες και τουρίστες», επισήμανε ο κ. Σταυριδόπουλος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το