Τοπικά

“Κρυβόταν ο Κεφαλογιάννης για να μην μας συναντήσει”

Την αγανάκτησή της εκφράζει η Επιτροπή Πολιτών για τη στάση του υφυπουργού Υποδομών Γ. Κεφαλογιάννη αναφέροντας πως με την συμπαιγνία των τοπικών αρχών έπαιζε “κρυφτό” με την Επιτροπή.

“Ώρα Βόλου 10.30 πμ οι πολίτες συγκεντρώνονται στην Περιφέρεια για να συναντήσουν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Ώρα Βόλου 11.45 τους ενημερώνουν ότι ο Υφυπουργός τελικά θα συναντήσει το δήμαρχο στις 12.30 μμ και θα έρθει στην Περιφέρεια στις 14:00, ενώ πολλοί πολίτες έχουν φύγει για να ξαναγυρίσουν στις 12:30μμ.
Ώρα 12.30 οι πολίτες αποφασίζουν να φύγουν από την Περιφέρεια και να πάνε στο Δημαρχείο. Πριν φτάσουν όλοι οι πολίτες, ανακοινώνεται στους πρώτους που κατέφθασαν ότι ο Υφυπουργός, κ. Κεφαλογιάννης θα τους συναντήσει εκείνη τη στιγμή γιατί θα φύγει να δει τον Μητροπολίτη. Όντας αιφνιδιασμένα τα 4 μέλη της Επιτροπής τον συναντούν φορώντας μάσκες και κρατώντας συνθήματα και του παραδίδουν το προαποφασισμένο ψήφισμα.
Ώρα 12:45 κάποιοι πολίτες που έχουν φτάσει στην Περιφέρεια διαπιστώνουν ότι ο Υφυπουργός φτάνει εκεί.
Προς τι όλο αυτό το παιχνιδάκι; Φοβούνται να αντιμετωπίσουν τους πολίτες; Τους παραπλάνησαν για να αποδυναμώσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Μήπως εκτός από βουλωμένες μύτες έχουν και βουλωμένα αυτιά; Μα πάνω από όλα, βουλωμένες συνειδήσεις”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το