Αθλητισμός

“Καλό Πάσχα με ασφάλεια” – Το δικό της μήνυμα στέλνει η οικογένεια της Νίκης

Το δικό της μήνυμα για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα στέλνει η «κυανόλευκη οικογένεια». Μαζί με τις ευχές, όμως, οι άνθρωποι της Νίκης προτρέπουν τους συνανθρώπους μας να μείνουν σπίτι, ώστε να είναι ασφαλείς στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού.
Χθες Μεγάλη Παρασκευή ήταν η ημέρα απόλυτου πένθους για όλη τη Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας. Η ημέρα που γίνεται η κορύφωση του Θείου Δράματος, όπου κορυφώνονται τα Πάθη του Χριστού και γίνεται η σταύρωσή Του το ξημέρωμα τις ίδιας μέρας.
Σήμερα ξημερώνει μια σημαντική ημέρα, καθώς απομένουν λίγες ώρες πριν τον εορτασμό μιας μεγάλης στιγμής για τους Χριστιανούς όλης της Γης. Το Μεγάλο Σάββατο ολοκληρώνεται η Μεγάλη Εβδομάδα και το βράδυ ο Κύριος θα αναστηθεί στέλνοντας το μήνυμα για όλη την ανθρωπότητα.

Στο κλίμα των ημερών κινούνται άπαντες και στη Νίκη. Σίγουρα η κατάσταση δεν είναι όπως την έχουμε συνηθίσει και ο εορτασμός της Ανάστασης του Κυρίου θα γίνει κατ’ οίκον μετά τα περιοριστικά μέτρα που έχει εξαγγείλει η ελληνική κυβέρνηση στην προσπάθειά της να εξαλείψει την πανδημία του κορωνοϊού.
Ωστόσο επειδή η πίστη σε μια θρησκεία είναι κάτι αυστηρά προσωπικό, δεν χρειάζεται να μεταβούμε στις εκκλησίες για να γιορτάσουμε την Ανάσταση. Την Ανάσταση του Κυρίου μπορούμε να τη βιώσουμε βαθιά μέσα μας και από το σπίτι νιώθοντας την κατάνυξη της σημαντικής αυτής ημέρας.
Αυτό άλλωστε είναι κοινή πεποίθηση και στην «κυανόλευκη οικογένεια». Για παράδειγμα η ΠΑΕ Νίκη υιοθετεί πλήρως τις υποδείξεις των ειδικών και προτρέπει τους συμπολίτες μας να τις ακολουθήσουν πιστά και αυτές τις γιορτινές ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα.
Μάλιστα χθες Μ. Παρασκευή έδωσαν στη δημοσιότητα ανακοίνωση ευχόμενοι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Κυανόλευκες ευχές σε όλους για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χαρείτε τις στιγμές με τις οικογένειές σας αυτές τις μέρες, παραμένοντας υπομονετικοί και συγκρατημένοι, ώστε άπαντες να διαφυλάξουμε την υγεία μας.

Ο πρόεδρος Νίκος Παπακωνσταντίνου, το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου σας εύχονται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».
Στο ίδιο μήκος κυμαίνεται και το τμήμα στίβου του ΓΣΒ «Η Νίκη». Με ανακοίνωση που εξέδωσε από τη μία μεριά εκφράζει τις θερμότερες ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, αλλά ταυτόχρονα στέλνει το μήνυμα όλοι να μείνουμε στο σπίτι και να βγούμε νικητές από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία που περνάμε.
Το μήνυμα του τμήματος στίβου του ΓΣΒ «Η Νίκη» υπογραμμίζει τα κάτωθι: «Το τμήμα στίβου του ΓΣΒ «Η Νίκη» εύχεται σε όλους καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
Μένουμε σπίτι για να βγούμε όλοι νικητές στον «στίβο» της ζωής».
Η «κυανόλευκη οικογένεια» λοιπόν σύσσωμη στέλνει το μήνυμά της για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, αλλά πάντοτε με ασφάλεια. «Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις, ναι στον εορτασμό με την οικογένειά μας στο σπίτι» επισημαίνουν οι άνθρωποι του βολιώτικου συλλόγου και καλό θα ήταν οι συμπολίτες μας να αφουγκραστούν αυτό το κάλεσμα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το