Άρθρα

“Γιατί με τον Ιάσονα”

Του Θεόδωρου Κανελλή*

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 26 Μάιου και ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την εκλογή του νέου Δημάρχου θέλω με λίγα λόγια να απευθυνθώ στους ψηφοφόρους και κυρίως στους αναποφάσιστους και να αναφέρω 10 λόγους για τους οποίους πρέπει να μας ψηφίσουνε :
1) Είμαστε το μοναδικό ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο , τα μέλη του οποίου προέρχονται από όλα τα πολιτικά κόμματα. Στις τάξεις μας θα βρει κανείς συριζαίους, νεοδημοκράτες, ανελίτες, ποταμίσιους, πασόκους αλλά και κομμουνιστές. Ανθρώπους που στις ευρωεκλογές θα ψηφίσουν όλα τα κόμματα που ζητάνε την ψήφο του ελληνικού λαού , πλην της Χρυσής Αυγής.
2) Είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο ο επικεφαλής του οποίου δεν υποδείχτηκε από την Αθήνα.
3) Είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο ο επικεφαλής του οποίου διώχθηκε τόσο σκληρά από την παρούσα δημοτική αρχή. Μηνύθηκε, υβρίστηκε, απειλήθηκε αλλά έμεινε όρθιος.
4) Είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο που δεν έχει στις τάξεις του ανθρώπους που εκλέχθηκαν πριν πέντε χρόνια με το ψηφοδέλτιο Μπέου και τώρα μετάνιωσαν. Ξέραμε όλοι μας τι αντιπροσωπεύει, δεν πέσαμε από τα σύννεφα από τα έργα και τις ημέρες του.
5) Είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο που έχει τόσο μικρό μέσο όρο ηλικίας, χωρίς να λείπουν ανάμεσα μας τα έμπειρα στελέχη.
6) Είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο που σεβάστηκε τον ψηφοφόρο και πολίτη της πόλης μας. Δεν κλείσαμε το κέντρο της πόλης για τις εκλογικές μας ομιλίες και συγκεντρώσεις. Δεν είναι αυτή η κουλτούρα μας και ο πολιτισμός μας.
7) Είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο που όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της κάλπης θα αποτελέσουμε το αποκούμπι του αδικημένου πολίτη. Πέντε χρόνια ο Ιάσονας Αποστολάκης ήταν παρόν σε όλα τα μεγάλα ζητήματα του Δήμου. Παρόν κατά της καύσης σκουπιδιών, παρόν κατά της καταστροφής της Καραμπατζάκη, παρόν στους αγώνες των υπαλλήλων του Δήμου κατά του αυταρχισμού του Δημάρχου. Δεν εμφανίστηκε ξαφνικά τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές για να εξαφανισθεί μετά από αυτές.
8) Είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο που έχει τις δυνατότητες να μεταμορφώσει την πόλη, εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις από προγράμματα που δεν γνωρίζει ούτε θέλησε να μάθει η δημοτική αρχή. Τα προγράμματα ΕΣΠΑ και Φιλόδημος χρηματοδοτήσανε σχεδόν όλους τους Δήμους της Ελλάδος.
9) Είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο που αν εκλεγούμε θα προστατεύσουμε το δημοτικό χρήμα. Θα σταματήσουμε τις απευθείας αναθέσεις , θα προχωρήσουμε σε μειοδοτικούς διαγωνισμούς για να ρίξουμε το κόστος, θα σώσουμε τη ΔΕΥΑΜΒ. Μόλις την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές η ΕΡΓΗΛ έλαβε άλλες 480.000€ από τα ταμεία της πολύπαθης δημοτικής επιχείρησης. Τα ΄΄ φιλάκια ΄΄ που κόμπαζε ο Δήμαρχος ότι θα έπαιρνε η ΕΡΓΗΛ έχουν κοστίσει στο Βολιώτη 5.000.000€. Ποιος φταίει κατά το Δήμαρχο………η άγνοια ή η προθυμία των Δικαστών.
10) Είμαστε το μοναδικό ψηφοδέλτιο που ο επικεφαλής του γνωρίζει τόσο καλά τα προβλήματα της πόλης, περπατάει σε αυτή καθημερινά, μιλάει και ακούει τους πολίτες με σεβασμό. Είναι όμως επικεφαλής ομάδας , δεν είναι μάνατζερ όπως αυτοαποκαλείται ο Απόστολος Παπαδούλης. Ο Βόλος δεν ψάχνει για μάνατζερ , ψάχνει για Δήμαρχο, ικανό , προσιτό στους πολίτες.
Τέλος θα ήταν παράλειψη μου να μη ζητήσω από τους συμπολίτες μου να παρευρεθούν την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 20.00 στην τελευταία ομιλία του Ιάσονα Αποστολάκη στην Αγίου Νικολάου με Ερμού.

*Ο Θεόδωρος Κανελλής είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Βόλου και υποψήφιος με το συνδυασμό “Μαζί για το Βόλο” με τον Ιάσονα Αποστολάκη

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το