Άρθρα

«Επιστροφή στο μέλλον… για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου»

της Βασιλικής – Μαρίας Ιωάννου*

Στις 26 Μαΐου οι δημότες του Νοτίου Πηλίου με την ψήφο τους θα προκαλέσουν ανατροπή. Αγανακτισμένοι και περικυκλωμένοι από πλήθος προβλημάτων θα «ενθρονίσουν» από την εξουσία τους περίφημους λαοπλάνους, που προσπαθούν μέσα από γελοίες δικαιολογίες και με έργα της τελευταίας στιγμής να τους ξεγελάσουν. Ακόμη δεν θα δώσουν καμία μα καμία ευκαιρία σε συνδυασμούς που αποκαλούνται «ανεξάρτητοι», απαρτισμένοι από άτομα συνυπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση του Δήμου μας.
Ο κόσμος απαιτεί ανάπτυξη, ο κόσμος θέλει αλλαγή και λύσεις στα προβλήματά του τώρα. Ο μοναδικός και διαφορετικός συνδυασμός του Μιχάλη Μιτζικού δεν αρκείται σε ανεφάρμοστες υποσχέσεις χαϊδεύοντας τα αυτιά των ψηφοφόρων, παρά μόνο δεσμεύεται ότι θα προσπαθήσει για ένα καλύτερο μέλλον. Κατανοεί απόλυτα την όλη άθλια κατάσταση του Δήμου και αντιλαμβανόμενος ότι αυτή δεν αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη, έντιμα και χωρίς να τάζει λαγούς και πετραχήλια δεσμεύεται για μια ειλικρινή προσπάθεια εξόδου από τα αδιέξοδα.

Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε, στήριξε και θα στηρίξει με την ψήφο της τον συγκεκριμένο συνδυασμό έχοντας κάνει ήδη πράξη τη φιλοσοφία του, το «ισχύς εν τη ενώσει», καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει τον μέγιστο αριθμό υποψηφίων από κάθε άλλο συνδυασμό. Με ήρεμο, μοναδικό και αξιοπρεπή τρόπο ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Ν. Πηλίου, κ. Μιχάλης Μιτζικός, αποκαθηλώνει και ξεσκεπάζει το αναξιόπιστο «χθες». Ξεσκεπάζει το παλιό ξύλινο λόγο του «θα», που κάποιοι έχουν παραμείνει προσκολλημένοι και με ρεαλιστικές εφαρμόσιμες προτάσεις τοποθετείται στα διάφορα θέματα που ταλαιπωρούν τον τόπο και τους ανθρώπους του. Έχοντας προκαλέσει πανικό με αποτέλεσμα κάποιοι να καταφεύγουν συνεχώς στη λασπολογία, καθώς δεν έχουν έργο να δείξουν.
Η νέα εποχή με επικεφαλής τη χαρισματική προσωπικότητα του Μιχάλη Μιτζικού είναι εδώ και μας καλεί να τη βαδίσουμε όλοι μαζί. Το μέλλον ανήκει σε μας και εμείς μπορούμε να το αλλάξουμε. Έχουμε τη δύναμη. Αν σήμερα όλα γύρω μας φαίνονται μαύρα, πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου ότι μετά το πιο πυκνό σκοτάδι ακολουθεί το πρώτο φως και ότι πάντα μετά τη σταύρωση ακολουθεί η ανάσταση. Η 26η Μαΐου πλησιάζει και πάνω στα συντρίμμια που μας κληροδοτούν θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.
Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα μια για πάντα, και να επιστρέψουμε… στο Μέλλον!

*υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Ν. Πηλίου Δ. Ε. Αργαλαστής, με υποψήφιο
δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το