Τοπικά

“Επιχείρηση” καθαρισμού στις παραλίες του Αλμυρού ενόψει καλοκαιριού

Ενόψει του καλοκαιριού και του επίσημου ανοίγματος της τουριστικής περιόδου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλμυρού κ. Λεων. Βούλγαρης με ανακοίνωσή του προς τους δημότες για τις ενέργειες της Υπηρεσίας Καθαριότητας σε ολόκληρο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός των παραλιών Νηών, Αμαλιάπολης και Πτελεού, ενώ αποπερατώνεται αυτές τις ημέρες ο καθαρισμός των παραλιών Αλμυρού, Αγίου Ιωάννη, Χοροστασίου και Αχιλλείου.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας έχει επίσης προβεί σε επιδιορθώσεις και αντικαταστάσεις (όπου αυτό απαιτούνταν) των υποδομών στις παραλίες ολόκληρου του παραλιακού μετώπου (οικίσκοι αλλαγής ιματισμού, ντους, κ.λπ.).
Επίσης μέχρι τα τέλη του μήνα που διανύουμε, θα έχει ολοκληρωθεί η προμήθεια και η τοποθέτηση φωτοσκιάστρων και ομπρελών σε όλες τις παραλίες του Δήμου μας.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού, στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με τους Δημότες, περιμένει πάντα τις απόψεις, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους, προκειμένου να παρεμβαίνει άμεσα -κατά το δυνατόν- και να προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να εξασφαλίζει έναν ποιοτικό περιβάλλοντα χώρο σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας, τον οποίο θα χαίρονται τόσο οι δημότες, όσο και οι επισκέπτες του Δήμου Αλμυρού».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το