Τοπικά

“Ενας ακόμη αγώνας των νέων μας στο στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο αύριο”

Ανακοίνωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Μαγνησίας της ΝΔ στην οποία αναφέρει:

«Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων Λυκείου στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σηματοδοτεί έναν ακόμη αγώνα των νέων μας στο στίβο των επιδιώξεων για ένα καλύτερο αύριο.
Η πανδημική κρίση που προέκυψε ξαφνικά στη ζωή όλων μας μπορεί να άλλαξε την καθημερινότητά μας αλλά η εκπαιδευτική κοινότητα και τα παιδιά μας έδειξαν την απαιτούμενη προσαρμογή και συνέχισαν τη μελέτη και την προετοιμασία τους.
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές, που μπαίνουν στη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων να έχουν υγεία, και με τα εφόδια της καλής προετοιμασίας, να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.
Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, που βρίσκονται πάντα αρωγοί στο πλευρό των παιδιών εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχές για ένα αποτέλεσμα που θα ανταμείψει τους κόπους και τις προσπάθειες όλων και θα αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης, της ανάπτυξης και της προόδου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το