Τοπικά

«Έφοδος» λιμενικών στην Παιδόπολη με σκυλιά και εισαγγελέα – Μετά από επιχείρηση στο πάρκο Αγ.Κωνσταντίνου για ναρκωτικά

Ελέγχους στο πάρκο του Αγ.Κωνσταντίνου πραγματοποίησαν χθες  λιμενικοί από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, διερευνώντας καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ προχώρησαν συνολικά σε τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων. Οι λιμενικοί προχώρησαν στην προσαγωγή τριών αλλοδαπών που εντοπίστηκαν στο πάρκο της παραλίας.Πρόκειται για δύο Μαροκινούς και έναν Πακιστανό, ηλικίας 15 έως 17 ετών που εντοπίστηκαν να κατέχουν από κοινού πέντε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 28 γραμμαρίων.
Μετά τις τρεις προσαγωγές, ακολούθησαν έλεγχοι των λιμενικών στην Παιδόπολη Αγριάς, παρουσία Εισαγγελέα και με τη συνδρομή  εκπαιδευμένων σκύλων.

Στη νομότυπη έρευνα, εντοπίστηκε ακόμα ένας αλλοδαπός, υπήκοος Μαρόκου 17 ετών, να κατέχει μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1,6 γραμμαρίων.
Οι τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν, οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν, σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και αφού εξετάσθηκαν, κατόπιν εντολής κ.Εισαγγελέα Υπηρεσίας Βόλου αφέθηκαν ελεύθεροι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το