Τοπικά

“Διάλογοι Θεολογίας – Ψυχολογίας” για 7η συνεχή χρονιά από την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου

Για 7η συνεχή χρονιά η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. “Πορεία Υγείας” και τον Σύνδεσμο Νέων της Μητρόπολης Δημητριάδος, διοργανώνει τους «Διαλόγους Θεολογίας – Ψυχολογίας», με σκοπό την ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών με τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας και με κάθε ενδιαφερόμενο γύρω από σύγχρονα ψυχοκοινωνικά και προσωπικά προβλήματα.

Η πρώτη συνάντηση της σειράς “Διάλογοι Θεολογίας – Ψυχολογίας” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 6.30΄μ.μ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Κτήριο Ματσάγγου), 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) με Παύλου Μελά, και θα έχει ως θέμα: «Ο Εαυτός μου και ο Άλλος: Ενοχή και Συγχώρηση», με προσκεκλημένους ομιλητές τον Δημήτριο Κυριαζή, Ψυχίατρο, Ψυχαναλυτή και τον π. Βασίλειο Θερμό, Ψυχίατρο παίδων και εφήβων, Αν. Καθηγητή της Ανωτ. Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.

Η δεύτερη συνάντηση θα λάβει χώρα το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 6.30΄μ.μ., στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (Κτήριο Ματσάγγου), 28ης Οκτωβρίου (Αλεξάνδρας) με Παύλου Μελά, και θα έχει ως θέμα: «Οικογένεια: Παιχνίδια εξουσίας ή παιχνίδι με κανόνες», με τον Νίκο Σιδέρη, Ψυχίατρο, Ψυχαναλυτή και τον π. Βαρνάβα Γιάγκου, Υπεύθυνο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το