Αθλητισμός

“Δεν εμπλεκόμαστε σε πολιτικά παιχνίδια” – Ξεκαθαρίζει τη θέση της η Δ.Ε. της Νίκης

Το ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί σε πολιτικά παιχνίδια ξεκαθαρίζει η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης. Την ίδια στιγμή συγχαίρει το Αθλητικό Κολέγιο για τη βράβευσή του από την ΕΠΣΘ.
«Φωτιές» φαίνεται πως άναψε ο δήμαρχος Βόλου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, προκειμένου να τιμήσει τις ομάδες, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περίοδο 2018-2019.
Σε κάποια στιγμή πήρε τον λόγο πήρε και αφού έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό, στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Νίκο Ιμεράι, που ήταν παρών εξαιτίας της βράβευσης του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης. Ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρθηκε με απαξιωτικά σχόλια για συνεργάτες του κ. Ιμεράι ζητώντας του να τους διώξει από κοντά του.
«Βλέπω στο βάθος τον κ. Ιμεράι, ίσως να είναι πικραμένος, αλλά πρόεδρε συνέχισε, διώξε αυτούς τους απατεώνες που έχεις δίπλα σου και σου βάζουν τρικλοποδιές. Και δε λέω αυτούς που κάθεσαι τώρα μαζί, εννοώ αυτούς στο χώρο σου που σου δημιούργησαν προβλήματα και πραγματικά να βρεις τη δύναμη και του χρόνου. Δε χάθηκε ο κόσμος, πρωταθλητισμό έκανες. Θα αποκτήσεις εμπειρία σ’ αυτά, μπορεί να ξεφύγεις κι από τα φρούτα, να πάμε πουθενά αλλού» ήταν τα λόγια του δημάρχου Βόλου.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την αντίδραση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης. Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το πρωί ξεκαθαρίζει ότι δεν εμπλέκεται σε πολιτικά παιχνίδια και ότι άπαντες στη βολιώτικη ομάδα παραμένουν ενωμένοι.
Για το θέμα αυτό οι «κυανόλευκοι» επισημαίνουν τα κάτωθι: «Όσον αφορά τοποθετήσεις που στόχο έχουν να πλήξουν την ενότητα του τμήματος, τονίζουμε πως δεν εμπλεκόμαστε και δεν θα εμπλακούμε σε πολιτικά παιχνίδια, στα οποία κάποιοι εντέχνως προσπαθούν να μας αναμίξουν.
Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Νίκος Ιμεράι, αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των καταστάσεων θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την ομάδα σε συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει σε λίγες μέρες».
Ασφαλώς η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παράγοντες, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης για την επιτυχία τους και για τη βράβευσή τους από την ΕΠΣΘ για την άνοδό τους στη Β’ Τοπική, αλλά και για το ήθος τους.

Η ανακοίνωση των διοικούντων αναφέρει τα παρακάτω: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου συγχαίρει το Αθλητικό Κολέγιο του Συλλόγου για την βράβευσή του ως πρωταθλήτρια ομάδα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ αλλά και για το βραβείο ήθους της χρονιάς, ως η ομάδα που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.
Τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση του τμήματος συνεχάρη και προσωπικά ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, κ. Ιμεράι, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση της βράβευσής τους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το