Τοπικά

“Χέρι-χέρι” δημοτική αρχή Βόλου και Μιχ. Μιτζικός: Αρνήθηκαν ψήφισμα για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Η παράταξη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου συνεπικουρούμενη από τον Μ. Μιτζικό αρνήθηκε να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς εις βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, με τον Α. Μπέο να αποκαλεί τους δημοτικούς συμβούλους προοδευτικούς του κ….υ όταν οι παρατάξεις με εκπροσώπους την κ. Νατάσα Οικονόμου, τον Μ. Πατσιαντά και τον Ιάσονα Αποστολάκη αποφάσισαν να αποχωρήσουν μετά από επιθέσεις.


Η πλειοψηφία και ο Μ. Μιτζικός αρνήθηκαν να τεθεί το ψήφισμα και σε συζήτηση. Ο Α. Μπέος με ειρωνείες απάντησε πως δεν του αρέσει ο Μπουτάρης γιατί φοράει σκουλαρίκι και αναρωτήθηκε…ποιος είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Είπε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει το ψήφισμα που κατέθεσε η “Επιλογή Ευθύνης” για την καταδίκη των τραμπουκισμών, ενώ όταν ζητούσε τον λόγο η κ. Οικονόμου της είχαν κλειστό το μικρόφωνο και δεν της επέτρεπαν να μιλήσει.

Μπέος: Εγω να ψηφίσω αυτό το ψήφισμα; Τι λέτε ρε; Εμείς αποφασίζουμε εδώ μέσα.

Όταν αποχώρησαν οι παρατάξεις γιατί δεν τους έδιναν το λόγο, οι Α. Μπέος και Γ. Μουλάς έλεγαν: “Αντε γεια, άντε γεια, πάρτε δρόμο τραβάτε να πάρετε γραμμή από τον Σκοτινιώτη”.
Ο Μ. Πατσιαντάς επισήμανε ότι οι συμπεριφορές μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είναι φασίζουσες.

Σημειώνεται ότι υπέρ της συζήτησης του ψηφίσματος τάχθηκε και ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Νάνος, ο οποίος όμως παρέμεινε στη συνεδρίαση.

Ο Γ. Μουλάς δήλωσε πως η αντιπολίτευση έπρεπε να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς στο δημοτικό συμβούλιο, εννοώντας με τον όρο “τραμπούκους” τους διαμαρτυρόμενους πολίτες που ζήτησαν το λόγο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το