Αθλητισμός

“Χαιρετίζουμε την πρόταση Αυγενάκη για αναδιάρθρωση – Αντιδημοκρατική η μειοψηφική εκπροσώπηση της FL στο ΔΣ”

Ο Πανσερραϊκός με επίσημη τοποθέτησή του τάχθηκε υπέρ της πρότασης του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών. Αναλυτικά:
Με έκπληξη παρακολουθούμε το ΔΣ της Ένωσης Α2 & Β εθνικής, με εξαίρεση τους τρεις εκπροσώπους της Football League, να διαφωνεί ξαφνικά, με την αναδιάρθρωση κατηγοριών του πολύπαθου επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Την στιγμή μάλιστα, που τάχθηκε υπέρ τον Φεβρουάριο, στην δημόσια διαβούλευση του Υφυπουργείου αθλητισμού. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πρωτοστάτησε πέρυσι, στην δημιουργία της αναδιάρθρωσης, εμπεριστατωμένα, με προτάσεις βιωσιμότητας και κριτήρια ενός σύγχρονου μοντέλου λειτουργίας, καταγεγραμμένα όλα από ειδικούς. Η ομάδας μας, υπερθεμάτισε και δημόσια, σε αυτή την φετινή δύσκολη χρονιά, τονίζοντας ότι είναι μονόδρομος η συγχώνευση Sl2 & Fl.

Χαιρετίζουμε λοιπόν, την πρόταση του Υφυπουργού για αναδιάρθρωση, που περιλαμβάνεται στο επόμενο σχέδιο νόμου και προσυπογραφούμε το νέο πλάνο επανεκκίνησης και ανάπτυξης των επαγγελματικών κατηγοριών, που περιλαμβάνει και πολλές από τις δικές μας ιδέες, για την διαφάνεια και την αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε τον επόμενο διάλογο του ΔΣ της Super League 2 με τον κ. Αυγενάκη και είμαστε στο πλευρό όλων των ομάδων της Football League, που αντιδημοκρατικά, εκπροσωπούμαστε μειοψηφικά, δια τριών αντιπροσώπων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το