Τοπικά

“Από το 2011 δεν έχει καθαριστεί η δεξαμενή νερού στις Μικροθήβες”

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή των Μικροθηβών, συζήτησε με κατοίκους του χωριού, σε συγκέντρωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Παπαδούλης.
Οι κάτοικοι επεσήμαναν πως κρίσιμα θέματα για την περιοχή είναι η πολύ χαμηλή ποιότητα του νερού, με την οποία υδροδοτείται η περιοχή, καθώς και το ότι δεν υπάρχει νερό για την άρδευση των χωραφιών.
Χαρακτηριστικά, για την ποιότητα νερού, στη συγκέντρωση αναφέρθηκε ότι πλήρης καθαρισμός της δεξαμενής νερού έχει να γίνει από το 2011.
Οι κάτοικοι ανέφεραν ακόμη δύο σημαντικά προβλήματα της περιοχής, την καθαριότητα και την αξιοποίηση του θαυμάσιου αρχαίου θεάτρου των Φθιώτιδων Θηβών.
Ο κ. Παπαδούλης, είπε ότι στις περιοδείες του, στην περιφέρεια του Δήμου Βόλου, διαπιστώνει με λύπη, την εγκατάλειψη που επεφύλαξε σε όλες τις δημοτικές ενότητες, η σημερινή δημοτική αρχή.
«Ο νυν δήμαρχος», είπε, «αγνοεί επιδεικτικά τις ομορφότερες περιοχές του Δήμου. Εμείς, ως νέα δημοτική αρχή θα διορθώσουμε αυτά τα «εγκλήματα» που έχουν γίνει».

Τον υποψήφιο Δήμαρχο στην περιοδεία του στις Μικροθήβες, συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Μπέρτσα Δήμητρα, Γαρυφαλογιάννης Κωνσταντίνος (υποψηφιοι δτην περιφερεια Νέας Αγχιάλου), Ζουρνή Χριστίνα, Πορλίγκη Δώρα, Κολοβός Ναπολέων, Σταμπουλής Σταύρος , Κιντά Ιωάννα.

Στα Δικαστήρια
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δημ. Παπαδούλης μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους: Αννα Μαρία Παπαδημητρίου, Παπαδοπούλου Αναστασία, Βακουφτσή Σούλ και Πούρικα Κατερίνα, επισκέφθηκαν, επίσης, το σύλλογο εργαζομένων στα Δικαστήρια και συνομίλησαν με τους υπαλλήλους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το