Άρθρα

“Αγάπη για τον τόπο μας και θέληση για προσφορά”

Βιογραφικό της Βασιλικής – Μαρίας Ιωάννου*

Ονομάζομαι Ιωάννου Βασιλική – Μαρία. Είμαι 32 ετών με καταγωγή από την Αργαλαστή του Ν. Πηλίου. Παιδί πολύτεκνης, αλλά και μονογονεϊκής οικογένειας έμαθα από νωρίς να πατάω γερά στα πόδια μου και να αγωνίζομαι. Σύζυγός μου ο Στέφανος Φώτης, με τον οποίο έχω αποκτήσει δύο κόρες.
Σπούδασα νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχω πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδική αγωγή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Κτήμα μου το σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών (Braille). Ακόμη έχω ειδικευθεί στην εκπαίδευση ενηλίκων στο Καποδιστριακιό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Γνωρίζω αγγλικά και γερμανικά.
Έχω δουλέψει στην εκπαίδευση στον ιδιωτικό τομέα. Πραγματοποιώ παιδαγωγικές δράσεις συναφείς με το αντικείμενό μου. Δραστηριοποιούμαι όμως και στον αγροτικό τομέα.
Από το 2012-2014 υπήρξα γενική γραμματέας στον Γ.Π.Σ. Κένταυρο Νοτίου Πηλίου.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας, η ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση για τον άνθρωπο και την κοινωνία, που απέκτησα μέσα από τις ανθρωπιστικές μου σπουδές, η θέληση για προσφορά σε αυτόν, αλλά και η άποψή μου πως ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι δεν θα πρέπει να αδιαφορούν για τον τόπο τους, αλλά χρειάζεται να συμμετέχουν ενεργά αν θέλουν να αλλάξουν τα κακώς κείμενα με οδήγησαν στο να επιλέξω την Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Ν. Πηλίου με επικεφαλής τον κ. Μιχάλη Μιτζικό. Έναν άνθρωπο με ποιότητα, ήθος και απλότητα, χαρακτηριστικά που συναντά κανείς σε όσους πράττουν και βελτιώνουν τον κόσμο. Με αγάπη για τον τόπο. Μια προσωπικότητα που με εμπνέει στο να συμβάλλω ενεργά στην ανάπτυξη του Δήμου μας. Συμβαδίζω, λοιπόν, με τον Μιχάλη Μιτζικό για ένα καλύτερο αύριο!!!

Σε αυτόν μου τον αγώνα ζητώ τη στήριξή σας!!!
Με εκτίμηση,
Ιωάννου Βασιλική – Μαρία,
υποψήφια δημοτικής σύμβουλος Ν. Πηλίου Δ.Ε. Αργαλαστής
στην «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Ν. Πηλίου»
με υποψήφιο δήμαρχο τον Μιχάλη Μιτζικό

*υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Ν. Πηλίου 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το