Κόσμος

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό σε λεωφορείο στη Γέφυρα του Λονδίνου

Αστυνομικές δυναμεις βρίσκονται στη Γέφυρα του Λονδίνου μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε λεωφορείο. Σύμφωνα με χρήστες του Τwitter, στην περιοχή επικρατεί πανικός ενώ η αστυνομία δίνει εντολή στον κόσμο να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ακούστηκαν πυροβολισμοί, και έτσι αποφασίστηκε ο πλήρης αποκλεισμός της περιοχής και η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί ερευνούν και ένα λευκό βαν που βρέθηκε εκεί, ενώ κατά τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός.

Οπως μεταδίδει η Mirror, επικαλούμενη μάρτυρες, ακούστηκαν περίπου 10 πυροβολισμοί. Ενας άλλος μάρτυρας υποστήριξε ότι άκουσε πέντε ή έξι πυροβολισμούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και «όλοι έτρεχαν ουρλιάζοντας για έναν άντρα με μαχαίρι».

«Είμαστε στα αρχικά στάδια της αντιμετώπισης ενός επεισοδίου στη Γέφυρα του Λονδίνου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Ένας εκπρόσωπος δήλωσε: «Φαίνεται πως κάποιος πυροβολήθηκε».

Σύμφωνα με το BBC, υπήρξαν δύο πυροβολισμοί. Φωτογραφία στο Twitter δείχνει ένα φορτηγό σταθμευμένο στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ο ανταποκριτής του BBC John McManus είπε στο BBC News ότι άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς στη γέφυρα του Λονδίνου. «Λίγα λεπτά πριν περπατούσα στη Γέφυρα του Λονδίνου στη νότια όχθη προς τη βόρεια. Φαίνεται ότι έγινε ένας καβγάς στην άλλη μεριά της γέφυρας με άντρες να επιτίθενται σε έναν άντρα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στο Twitter oι πολίτες καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το