Τοπικά

Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα εγκατασταθεί στην Τσαγκαράδα

Στο Δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου βρέθηκε σήμερα ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαγνησίας, Πύραρχος Ν. Μητσιογιάννης, προκειμένου να επιθεωρήσει χώρους στους οποίους θα εγκατασταθεί το νέο Θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, σύμφωνα με το νέο αντιπυρικό σχεδιασμό.
Προηγήθηκε ανεπίσημη συνάντηση με το Δήμαρχο Ζαγοράς Μουρεσίου κ.Κουτσάφτη. Οι δυο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για την καλύτερη αντιπυρική θωράκιση του Δήμου, ενόψει και των συσκέψεων των Συντονιστικών Οργάνων που θα ακολουθήσουν, καθώς πρόκειται για περιοχή ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης, που αποτελεί και βασικό τουριστικό θέρετρο του νομού.

Το θερινό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα εγκατασταθεί στην Τσαγκαράδα, σε χώρους που στεγαζόταν ο πρώην Εθελοντικός Σταθμός, οι οποίοι θα ανακαινιστούν πλήρως, προκειμένου να είναι λειτουργικοί.
Για το διοικητή της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άμεσα θα υπάρξουν ανάλογες επισκέψεις στους υπόλοιπους Δήμους του νομού, προκειμένου να επιλεχθούν οι καταλληλότεροι χώροι, από πλευράς υποδομών και επιχειρησιακής δυνατότητας, ώστε οι Δήμοι να προχωρήσουν στην τελική φάση ετοιμασίας των εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν τα Θερινά Πυροσβεστικά Κλιμάκια, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στην αντιπυρική περίοδο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το