Οικονομία

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Υπάρχουν κι αυτοί που δε διαφημίζουν τη βοήθεια που προσφέρουν

Κάποιοι σεβάστηκαν τον άγραφο κανόνα της σιωπής.

Σε στιγμές Εθνικού Πένθους επιβάλλεται όλοι να κάνουν  μόνο το χρέος τους.

Η τραγική κατάσταση με την πύρινη λαίλαπα στην Αττική με τους δεκάδες νεκρούς έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή έχει δημιουργήσει και ένα μοναδικό κύμα αλληλεγγύης στην κοινωνία.

Πολίτες και επιχειρήσεις προσπάθησαν σε συντονισμό με την Πυροσβεστική, τον Ερυθρό Σταυρό και τους Δήμους της πληγείσας περιοχής. Κάποιες λίγες σεβάστηκαν τον άγραφο κανόνα της σιωπής και δεν ανακοίνωσαν την συνεισφορά τους.

Τρεις μέρες μετά, μάθαμε ότι μία από αυτές τις επιχειρήσεις είναι και τα My Market, που όπως και το 2017, σε κάθε εθνική ανάγκη (φωτιές, μόλυνση Σαρωνικού) δίνει το παρόν.

Από φωτογραφίες περαστικών έγινε γνωστό ότι από την πρώτη μέρα τα My Market βοήθησαν τους πληγέντες. Παρέδωσαν  στους Δήμους Ραφήνας, Νέας Μάκρης και Μεγαρέων νερά, φρυγανιές, μπισκότα, χυμούς, και  γάλα ανάμεσα σε άλλα.

Επίσης, ρωτήσαμε και μάθαμε ότι ενίσχυσαν το συσσίτιο που έχει στηθεί στους Αγ. Θεοδώρους με ψητά κοτόπουλα και άλλα φαγώσιμα και έθεσαν στην στη διάθεσή των Δήμων Νέας Μάκρης και Ραφήνας τα αυτοκίνητα για το delivery των My market για τις διανομές τους μαζί με 2.000 σακούλες βοηθώντας το ζωτικό έργο της διανομής.

Αν και πληροφορίες λένε ότι αναμένεται και άλλη βοήθεια από την ελληνική αλυσίδα My Market, επισήμως η εταιρεία δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση και σε ερωτήσεις των ΜΜΕ απλά ενημερώνει.

Πηγή: 24wro.com.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το