Οικονομία

Με πυρετώδεις ρυθμούς η μετατροπή των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος σε Σκλαβενίτης

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η τροφοδοσία των καταστημάτων Μαρινόπουλος ένω ήδη ή εικόνα στα περισσότερα καταστήματα έχει αλλάξει με την πινακίδα Σκλαβενίτης να έχει αναρτηθεί.

Η ανάρτηση των νέων πινακίδων Σκλαβενίτη σε πρώην καταστήματα Μαρινόπουλου που πέρασαν στο δίκτυο της αλυσίδας άρχισε από τα καταστήματα της περιφέρειας και επεκτάθηκε σταδιακά και στην Αττική από την 1η Μαρτίου, όπου και παρέμειναν κλειστά προκειμένου να γίνει η αλλαγή στις ταμειακές μηχανές.

Οι αποκαθηλώσεις ταμπελών της Μαρινόπουλος και Carrefour από τα εκατοντάδες καταστήματα της πρώην Μαρινόπουλος που περιήλθαν στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, σηματοδοτώντας και το επίσημο πέρασμά τους στον Σκλαβενίτη, συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της εταιρείας η αλλαγή της εμφάνισης των καταστημάτων και η μετατροπή τους σε Σκλαβενίτης θα γίνει σταδιακά μέ στόχο μέχρι το τέλος του μήνα να έχει ολοκληρωθεί η μετατροπή στο σύνολο των καταστημάτων που ανήκαν στο δίκτυο της Μαρινόπουλος. Η πλήρης τροφοδοσία του δικτύου των καταστημνάτων που πέρασαν στον έλεγχο της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Πηγή: iefimerida

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το