Τοπικά

«Πυρά» στελεχών ΠΑΣΟΚ από επισκέψεις σε πληγείσες περιοχές «Οι πολίτες της Μαγνησίας έμειναν αβοήθητοι»

 

Τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας επισκέπτονται από χθες και θα συνεχίσουν και σήμερα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα. Τα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ, επισκέφτηκαν πληγείσες περιοχές, συνεταιρισμούς στους δήμους Αλμυρού, Ζαγοράς – Μουρεσίου, βρέθηκαν στην 111 ΠΜ στην Αγχίαλο κ.α.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Νίκος Πολίτης, αναφέρθηκε στην παρουσία στελεχών και του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλία, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Γλαβίνας ανέφερε, μεταξύ άλλων «Η κυβέρνηση έταξε ότι θα είναι κοντά στους πληγέντες και δεν είναι. Ο τουρισμός δεν έχει επανέλθει και το μέλλον δεν είναι ευνοϊκό. Δεν είμαστε το κόμμα των κλειστών γραφείων. Κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια και σχεδιάζουμε τον μοχλό για την ανασυγκρότηση της χώρας. Πολιτικό ορόσημο για εμάς είναι ευρωεκλογές. Το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ κοιτά με αισιοδοξία και προοπτική, στοχεύοντας στην εναλλακτική προοδευτική πρόταση. Η ΝΔ αδυνατεί να ανταποκριθεί και η χώρα χρειάζεται πραγματικές μεταρρυθμίσεις. Σκοπός μας είναι, να αφουγκραστούμε τους πολίτες, να καλύψουμε όλα τα ζητήματα και να αποτελέσει το ΠΑΣΟΚ το πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία».
Ο Δημήτρης Μπιάγκης, ​Βουλευτής Κέρκυρας & Υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εθνικής Άμυνας, επεσήμανε, μεταξύ άλλων ότι «Μέσα από τα λάθη του παρελθόντος μάθαμε και θέλουμε με κέντρο τον άνθρωπο να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμά μας. Οι άνθρωποι μείνανε αβοήθητοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους.
Ο Παναγιώτης Δημόπουλος, ​Γραμματέας Τομέα Περιβάλλοντος, αναφέρθηκε στις κατεστραμμένες δομές της πυροσβεστικής, ενώ πρόσθεσε ότι θα βρίσκεται και ο ίδιος αλλά και ο Δημήτρης Μάντζος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εξωτερικών ΠΑΣΟΚ στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το LNG στην παραλία του Βόλου.
Ο Γιώργος Πεταλωτής, ​Γραμματέας Τομέα Άμυνας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει αναδείξει τις μεγάλες ευθύνες που υπάρχουν. Είμαστε κοντά στις ένοπλες δυνάμεις που υπερβάλλουν εαυτών. Περιμένουμε ενημέρωση για τις καταστροφές σε αυτό τον τομέα».
Ο Μιχάλης Τζελέπης, ​​Αναπληρωτής Γραμματέας Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, επεσήμανε «Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να απαντήσει πως θα ξεκινήσουν οι παραγωγοί τη νέα καλλιεργητική περίοδο, καθώς οι αποζημιώσεις δεν καλύπτουν ούτε το 50%. Οι αρδευτικές υποδομές έχουν καταστραφεί και ο αγροτικός κόσμος είναι αρκετά λαβωμένος, αν αναλογιστεί κανείς ότι χάθηκαν 1,3δις ευρώ από το αγροτικό εισόδημα και 6,5εκ. στρέμματα είναι ακαλλιέργητα».
Ο Θωμάς Χατζηαθανασίου, ​Αναπληρωτής Γραμματέας Τομέα Άμυνας, δήλωσε ότι «Η Πολιτεία είναι μακριά από τους πολίτες. Οι στρατιωτικοί έχουν ξεχαστεί από την Πολιτεία. Να δούμε την εγχώρια αμυντική βιομηχανία που έχουμε αφήσει στο έλεός της και να επισπεύσουμε τον εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων».
Τέλος, η Κατερίνα Σπυριδάκη, ​Βουλευτής Λασιθίου & Υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Τουρισμού, αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρξει ένας συμμετοχής σχεδιασμός με υποδομές στήριξης για την ενίσχυση του τουρισμού.

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΑΡΙΑΣ ΖΗΜΕΡΗ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της λατρευτής μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής…

9 Δεκεμβρίου 2023

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΑΚΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΑΡΑΚΗ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΡΑΚΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΑΡΑΚΗ Τελούμε αύριο Κυριακή 10 Δεκεμβρίου μετά τη δεύτερη Θεία…

9 Δεκεμβρίου 2023

ΚΗΔΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Τον λατρευτό μας σύντροφο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ καθηγητή Πανεπιστημίου Γαλλίας Ετών…

9 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ της Χορωδίας Εκπαιδευτικών Ν Μαγνησίας ” Μελωδικά Χριστούγεννα”

Την Κυριακή στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30 στον Ι. Ν της Αναλήψεως του Χριστού,θα…

9 Δεκεμβρίου 2023

Καταδικάστηκε για επίθεση με αλυσοπρίονο σε γυναίκες

  Σε 36 μήνες φυλάκιση για απόπειρα σωματικής βλάβης καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου 40χρονο…

9 Δεκεμβρίου 2023

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου 9/12

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 2 18.00 Ευρωπαϊκό Κολύμβησης σε…

9 Δεκεμβρίου 2023