Τοπικά

Πυρ ομαδόν κατά υποψηφίου του Μπέου που επιτέθηκε στον Π.Κωνσταντινίδη με ειρωνείες για την αναπηρία του

Ανοίκεια επίθεση δέχτηκε από τον υποψήφιο του Α. Μπέου, Ηλία Ντενέζο, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Έξυπνη Πόλη» κ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Ο κ. Κωνσταντινίδης δήλωσε στη «Θ» πως ο συμπολίτης του τον εξύβρισε αναιτιολόγητα παρουσία κόσμου με χυδαίες εκφράσεις και αναφερόμενος στην αναπηρία που αντιμετωπίζει, του είπε να «κοιτάξει πρώτα πως είναι και μετά να σώσει την Αγριά». Η επίθεση προκάλεσε την οργή των παρευρισκομένων καθώς το περιστατικό συνέβη στην πιάτσα των ταξί της Αγριάς. «Αιφνιδιάστηκα. Με έβρισε χωρίς λόγο, χυδαία, μόλις με είδε μπροστά σε κόσμο, χωρίς να του κάνω τίποτα. Εμένα και την οικογένειά μου. Μετά αναφέρθηκε στην αναπηρία μου. Έμεινα αποσβολωμένος και εγώ και οι παραβρισκόμενοι» είπε ο κ. Κωνσταντινίδης.

“Ψευτοτσαμπουκάδες, μαγκιά και ειρωνεία – Χιλιοπαιγμένες παραστάσεις του ιδίου θιάσου”

Με αφορμή την λεκτική επίθεση που δέχθηκε το μέλος του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγριάς Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, από υποψήφιο τοπικό σύμβουλο άλλου συνδυασμού, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Ο συνδυασμός «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» και η επικεφαλής του Νάνσυ Καπούλα, υποψήφια δήμαρχος Βόλου, καταδικάζουν απερίφραστα την απρόκλητη λεκτική επίθεση που δέχθηκε το μέλος του συνδυασμού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγριάς Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, από υποψήφιο τοπικό σύμβουλο άλλου συνδυασμού.
Ο πρωταγωνιστής του θλιβερού επεισοδίου, που φανερώνει όχι μόνο το ποιόν του (αντιπροσωπεύει και το συνδυασμό που εκπροσωπεί;), επιτέθηκε λεκτικά στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη άτομο με αναπηρία, γνωστό στην τοπική κοινωνία για το ήθος, το θάρρος, τη δράση και το πείσμα του να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής, αποτελώντας ένα ζωντανό φάρο θέλησης.

Με εκφράσεις του τύπου, «φτιάξε πρώτα τον εαυτό σου και μετά φτιάξε την Αγριά» ή «ήρθες εσύ να φτιάξεις την Αγριά,» ή με την έκφραση «την επόμενη φορά δεν θα σε σεβαστώ», παρουσία αποσβολωμένων μαρτύρων οι οποίοι δεν είχαν τη δύναμη να αντιδράσουν από την έκπληξη που υπέστησαν, ο γνωστός καταστηματάρχης της περιοχής προχώρησε σε επίδειξη δύναμης σε βάρος του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού μας.
Τον παραδίδουμε στη κρίση του πολιτών της Αγριάς, όπως και το συνδυασμό που εκπροσωπεί, αφού είναι ανάξιο να σχολιάσουμε και να μπούμε στον πειρασμό της σύγκρισης.
Πανεπιστήμιο και δύο μεταπτυχιακά, μαζί με μια ολοκληρωμένη παιδεία που εκπροσωπεί ο Παναγιώτης, είναι βαριά παρακαταθήκη για να τοποθετηθεί στο ζύγι με χουλιγκανισμούς, ψευτοτσαμπουκάδες, μαγκιά και ειρωνεία. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, πρόκειται για χιλιοπαιγμένες παραστάσεις του ιδίου θιάσου.
Εμείς όλοι οι συμμετέχοντες στο συνδυασμό, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα: Παναγιώτη είμαστε μαζί σου, γιατί δεν είσαι απλά ένας από εμάς. Είσαι το παράδειγμα για όλους μας.

Καταδικάζει την επίθεση κατά του Π.Κωνσταντινίδη η ΔΗΜΤΟ Βόλου

Την επίθεση που δέχθηκε από υποψήφιο του Α. Μπέου ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Έξυπνη Πόλη» κ. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης καταδικάζει και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου. Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως το σκηνικό καταδεικνύει τις φασιστικές νοοτροπίες με τις οποίες πολιτεύεται ο απερχόμενος δήμαρχος ενώ καλεί σε εγρήγορση όλα τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για να αποδοκιμάσουν τέτοιες πρακτικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου:

«Την ώρα που η Ελλάδα έχει παρακολουθήσει συγκλονισμένη την ανοίκεια επίθεση του Αν.Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ενάντια στον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο, την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη στην Βουλή των Ελλήνων, στο Βόλο γίναμε μάρτυρες μιας αήθους επιθέσεως από υποψήφιο του απερχόμενου δημάρχου στην περιοχή της Αγριάς κατά του υποψηφίου του συνδυασμού της Νάνσυς Καπούλα, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.
Ενός ανθρώπου που τίμησε την πατρίδα ως αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων και η μοίρα του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο καθηλώνοντας τον σε αναπηρικό αμαξίδιο, χωρίς αυτό όμως να κάμψει την όρεξη του για ζωή και προσφορά.
Ένα σκηνικό το οποίο καταδεικνύει τις φασιστικές νοοτροπίες με τις οποίες πολιτεύεται ο απερχόμενος δήμαρχος, αλλά και δείχνουν τον σαφή εκνευρισμό από την επερχόμενη ήττα του στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαϊου.
Όσο ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας παραμένει στις τάξεις του συνδυασμού του απερχόμενου δημάρχου, γίνεται σαφές ότι και ο ίδιος υιοθετεί τις συγκεκριμένες πρακτικές.
Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Βόλου καταδικάζει απερίφραστα το επεισόδιο που είχε ως θύμα τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, μάρτυρες του οποίου ήταν πλήθος εμβρόνητων πολιτών και καλεί σε εγρήγορση όλα τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για να αποδοκιμάσουν τέτοιες πρακτικές που είναι αντίθετες στα όσα ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης υποστηρίζει με σθένος».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το